[Eskişehir - MT]

selamın aleykum millet nabarsınız ya never ne yok hamza 2. 26 logosu guzel olmus hos yani ....
Ahmet nasılsın hacı aya kalttın mı ?

Bişiler yaptık işte ama açıkcası tek örnek üstünde çalıştım diğerleriyle çok uğraşamadım ama akislikler üst üste geliyor inş ilerleyen zamanda daha güzellerini yaparız :cat:

Bu arada İstanbul'lu Moto Gurmeler Grubu ile haberleştim Nisan 26'da burada olacaklarmış ve kendilerini karşılayıp karşılamayacağımızı soruyorlar bende ayın 20sinde burada ve EsRiders.Net'de Topic açarım sonra duruma göre toplanır bi etkinlik yaparız 10 motor geliyorlarmış :cat:

ne tür motorlarla geliyolarki? harley filan da gelir onlar şimdi 1000RR filan :queen: logolar güzelmiş. içinden seçip avatarıma koycam birini :p

arkadaşlar allah nasip ederse 30 gün sonra abim teskere alıyor. ve ağustosun 2 sinde büyükşehir belediyesi nikah salonunda saat aksam 6 da nikahı olacaktır

TÜM ESKİŞEHİR MT AİLESİ DAVETLİDİR . biraz erken ama olsun gelmek isteyen olursa ona göre plan yapar

Bişiler yaptık işte ama açıkcası tek örnek üstünde çalıştım diğerleriyle çok uğraşamadım ama akislikler üst üste geliyor inş ilerleyen zamanda daha güzellerini yaparız :cat:

Bu arada İstanbul'lu Moto Gurmeler Grubu ile haberleştim Nisan 26'da burada olacaklarmış ve kendilerini karşılayıp karşılamayacağımızı soruyorlar bende ayın 20sinde burada ve EsRiders.Net'de Topic açarım sonra duruma göre toplanır bi etkinlik yaparız 10 motor geliyorlarmış :cat:

valla adamım mayıs 25 e kadar benım basım baglı

Son düzenleme:
ne tür motorlarla geliyolarki? harley filan da gelir onlar şimdi 1000RR filan :queen: logolar güzelmiş. içinden seçip avatarıma koycam birini :p

Abi grup kurucusundan öğrendiğim kadarıyla hiç racing yokmuş :cherry: Enduro ve Sport Touring motorlarla gelecekler :cat: Zaten grup kurucusunda BMW F650 Dakar var sanırım genelliklede motorlar o tipte :cat:

**Volkan Abi bi ara seninlede görüşelim bi plan yapıp karara bağlayalım :cat::wiinkk:

hatırlatma abi yaa :pr: toplanamadıkki bi türlü. bu pazar da gider herkes bi yere. hava güzel olcak gibi. :)

gündüz vakti olanlar için kaçırılmamalı. tşk volkan :cat:

bugün öğleden sonra mesaideyken osmangazi üniversitesi içinde dağıtım esnasında gri renkte bi ybr gördüm.:p biliyonuz bende hastalık var ybr için :mrgreen: etrafında dolanırken motoru gözümle süzerken sahibi geldi yanına. "ybr seninmi" dedim "benim" dedi. :) "satılıkmı" dedim "satarız" dedi :) motor hakkında bayaa bi muhabbet ederken sohbet ederken ayaküstü tanıştık. :) konu internet ortamında ilanı var mı bunun dedim vermeyi düşünüyorum dedi.:) sonra bi anda benim ağzımdan mmotosiklet.net sitemiz çıktı :p o da dedi ki sen Eskişehir-Mt grubundamısın dedi bende evet dedim. bende Bulgaristan-Mt grubundayım dedi:) aramızda daha bi yakınlaşma oldu böle sanki tandıık birimiş gibi olduk. :):p bursada oturuyormuş Eskişehir'e bir arkadaşıyla gezmeye geldiğini söledi. Telefonları aldık. İrtibatı koparmayalım dedik sonra yola çıkacağını söledi bende "hayırlı yolculuklar" dileklerimle uğurladım.:cat: bu da hatıra... adettendir :p

yakışır sana sinan abi sen şu ybr nı al seninle taa fizana bile gideceğiz

arkadaşlar corcuk ayakkabı dusunen varsa ıstanbullu toptancım nubuk deri olarak getırdi ısteyen varsa modelını gelip görsün ona gore getırmeye calısalım derisi falan cok hosuma gitti isteyenler baksın derım

Daha önce görüşüldüğü üzere 26-27 Nisan'da Eskişehir gezimizi yaklaşık 10 motorla gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Geldiğimizde birlikte plan yapalım demiştiniz. Bizi karşılama planınız geçerli mi? Otelimize yerleşip kısa bir süre dinlendikten sonra ne gibi bir öneriniz var? GEMOK'la da görüşülüp ortak bir plan yapılabilir

Moto Gurmeler grubundan gelen mailin bir kısmı...

Evet arkadaşlar 10 gün sonra İstanbul'lu motorcu arkadaşlarımız gelecek ve GEMOK grubuda bizimle birlikte arkadaşları karşılayarak aktivitelere katılacak anlayacağınız motor ve motorcu sayısı çok olacak :cherry: Geldiğimizde birer kahve içer tanışırız ve sonra biz otelimizde biraz dinlenir tekrar hep beraber çıkarız diyorlar.Kahve içmek için mekan olarak ben Espark'ın yanındaki Kahve Dünyası'nı önereyim diyorum siz ne dersiniz???Farklı mekan önercek olan var mı?

@@@Arkadaşları karşılayacağız ya sonra bunlar otele dinlenmeye gidecek sonra tekrar buluşacağız işte o tekrar buluşma konusuna kafam takıldı iyi organize olmamız gerek onun için?

@@@Ne gibi önerileriniz var demişler.Ben diyorum ki kısa bir Eskişehir turu sonrasında oturup sohbet falan edilsin...Sizin ne gibi önerileriniz var arkadaşlar yardımcı olun biraz....

@@@Dört gün sonra buluşma topici açıyorum umarım yeterli bir katılım olur...Eskişehir MT'ye yakışır bir şekilde ağırlarız umarım arkadaşlarımızı...

Moto Gurmeler grubundan gelen mailin bir kısmı...

Evet arkadaşlar 10 gün sonra İstanbul'lu motorcu arkadaşlarımız gelecek ve GEMOK grubuda bizimle birlikte arkadaşları karşılayarak aktivitelere katılacak anlayacağınız motor ve motorcu sayısı çok olacak :cherry: Geldiğimizde birer kahve içer tanışırız ve sonra biz otelimizde biraz dinlenir tekrar hep beraber çıkarız diyorlar.Kahve içmek için mekan olarak ben Espark'ın yanındaki Kahve Dünyası'nı önereyim diyorum siz ne dersiniz???Farklı mekan önercek olan var mı?

@@@Arkadaşları karşılayacağız ya sonra bunlar otele dinlenmeye gidecek sonra tekrar buluşacağız işte o tekrar buluşma konusuna kafam takıldı iyi organize olmamız gerek onun için?

@@@Ne gibi önerileriniz var demişler.Ben diyorum ki kısa bir Eskişehir turu sonrasında oturup sohbet falan edilsin...Sizin ne gibi önerileriniz var arkadaşlar yardımcı olun biraz....

@@@Dört gün sonra buluşma topici açıyorum umarım yeterli bir katılım olur...Eskişehir MT'ye yakışır bir şekilde ağırlarız umarım arkadaşlarımızı...

valla hamza elın bos adamım ayarla bır seyler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En büyük kardeşlik motorsiklet kardeşliğidir :cat: başka söze gerek varmı :queen:

tamam ordan takip ederim ben :) fazer bi yana ybr bi yana :queen:

gece vakti coştuk hee iyice bi ordan bi burdan :)

Son düzenleme:
valla hamza elın bos adamım ayarla bır seyler

Valla Eray uğraşıyoruz işte :cat: Bu konunun biraz fazla üstüne düşüyorum adamlar gelecek güzel anılar bırakalım diyorum :cat: Yaşar abi gelipte dolaşacağın yerleri biliyorsun :cherry::cat: Odunpazarı evleri falan :cat: Keşke haberleşseydik eşlik etseydik sana :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar