Bişiler yaptık işte ama açıkcası tek örnek üstünde çalıştım diğerleriyle çok uğraşamadım ama akislikler üst üste geliyor inş ilerleyen zamanda daha güzellerini yaparız :cat:
Bu arada İstanbul'lu Moto Gurmeler Grubu ile haberleştim Nisan 26'da burada olacaklarmış ve kendilerini karşılayıp karşılamayacağımızı soruyorlar bende ayın 20sinde burada ve EsRiders.Net'de Topic açarım sonra duruma göre toplanır bi etkinlik yaparız 10 motor geliyorlarmış :cat:
ne tür motorlarla geliyolarki? harley filan da gelir onlar şimdi 1000RR filan :queen: logolar güzelmiş. içinden seçip avatarıma koycam birini![]()
17 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ
AHMET ÖZGÜN VE CANAN ÖZGÜN
(SHOW TV'DEKİ SİNYAL PROGRAMI SUNUCULARI) ÜNİVERSİTEMİZDE
TRAFİK EĞİTİM SEMİNERİ VERECEKLERDİR
SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ...
Etkinlik detayı için : http://www.anadolu.edu.tr/etkinlikler/etkinlik.aspx?id=4478&lang=tr

Daha önce görüşüldüğü üzere 26-27 Nisan'da Eskişehir gezimizi yaklaşık 10 motorla gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Geldiğimizde birlikte plan yapalım demiştiniz. Bizi karşılama planınız geçerli mi? Otelimize yerleşip kısa bir süre dinlendikten sonra ne gibi bir öneriniz var? GEMOK'la da görüşülüp ortak bir plan yapılabilir
Moto Gurmeler grubundan gelen mailin bir kısmı...
Evet arkadaşlar 10 gün sonra İstanbul'lu motorcu arkadaşlarımız gelecek ve GEMOK grubuda bizimle birlikte arkadaşları karşılayarak aktivitelere katılacak anlayacağınız motor ve motorcu sayısı çok olacak :cherry: Geldiğimizde birer kahve içer tanışırız ve sonra biz otelimizde biraz dinlenir tekrar hep beraber çıkarız diyorlar.Kahve içmek için mekan olarak ben Espark'ın yanındaki Kahve Dünyası'nı önereyim diyorum siz ne dersiniz???Farklı mekan önercek olan var mı?
@@@Arkadaşları karşılayacağız ya sonra bunlar otele dinlenmeye gidecek sonra tekrar buluşacağız işte o tekrar buluşma konusuna kafam takıldı iyi organize olmamız gerek onun için?
@@@Ne gibi önerileriniz var demişler.Ben diyorum ki kısa bir Eskişehir turu sonrasında oturup sohbet falan edilsin...Sizin ne gibi önerileriniz var arkadaşlar yardımcı olun biraz....
@@@Dört gün sonra buluşma topici açıyorum umarım yeterli bir katılım olur...Eskişehir MT'ye yakışır bir şekilde ağırlarız umarım arkadaşlarımızı...
valla hamza elın bos adamım ayarla bır seyler
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26, muratd