[Eskişehir - MT]

inşallah inşallah bulcaz kardeşime bi RR.hatta RR kardeşliği yapıcaz onla :p bi de cüneyt abi var.3 TF'ciler olurda 3 RRcılar neden olmasın :p

Burak hani facebookta geçen konuşmalarımızda falan bi ara beraber rakı balık yapalım diyoruk ya :cherry: Bana bulalım şu motoru rakıda benden balıkta benden :cherry:

Dipnot:Rakı-Balığa Motorsuz Gidicez :mrgreen:

2004-2005 Honda CBR 600RR arıyorum demiştim ya ona küçük bir edit...

14.500 YTL'ye Kadar En Düşük 2004 Model Olmak Üzere Öncelikle 600RR Aranıyor...Bildiğiniz Temiz Makina (Şehiriçi/Şehirdışı) Varsa Lütfen Yardımcı Olun :rendeer:

Alternatif Olarak
Yamah R6
Kawasaki ZX-6R da olabilir ama öncelik Honda'da...600 cc üstü makinalarla ilgilenmiyorum(babamdan dolayı):wiinkk:

inşallah inşallah bulcaz kardeşime bi RR.hatta RR kardeşliği yapıcaz onla :p bi de cüneyt abi var.3 TF'ciler olurda 3 RRcılar neden olmasın :p

hahahaha koptum bu lafa 3tf ciler 2tfci kaldı amaaaaaa motorcu akımıyız biz tfciler ama 3 rr cılarda fena olmaz edebiyat akımları gıbı olduk

arkadaslar bakın [email protected] 05354089364 bana buradan ulasın 6 gıbı iş çıkışı sinan ve hakanı da alıp muttalıba gelecez bızı orda yanlız bırakmayın kesın gıdılıyor demı aksam gelecez bakın

ve halısaha musaıtmı acıl haber edın ona gore halısaha falan getırelım

Son düzenleme:
hamza hayırlı olsun şimdiden umarım bulursun :)

bence kırmızı siyaz cok yakışıyo 600 rr a

ahh bende çıkıp gezcem ama yağmur da önemli değil

ön çamurluk olmayınca camur adama dönüyom bi süre sonra

zaten motor tanınmıcak bi şekilde çamur kaplı halde

perşembe aksamı çıkmıştım tabi üstüm başım ve motor çamur kaplı:)

nyse yarın gelcek herhalde parça gidip taktırayımda

bende ki şans işte...

günaydın esk mt dısarda yagmur var ayrıca sınava giren arkadaslar var saat 19.00 da cafede bulusalım derim .maç olayınıda haftaya atalım derim daha organize oluruz hemde haftaya hava sıcaklıgı artıyor ayrıca mangalda yaparız daha kalabalık toplarız

arkadaşlar hava yağışlı olacağa benziyor.Akşam kafede görüşelim.Boşu boşuna riske girmeye gerek yok.:cat::rendeer: ben az önce dışarı çıktım rüzgar da var. :)

kar yağıyo bee :cherry:

taha ve diğer arkadaşlarım, akşam 19da adalar migrosun arkasında zevk'i sefa kafe var. onun üst katında buluşuruz :cherry:

Biyere giderken bi mesaj atsanız bende gelecemde foruma giremiyom zaman yok.Bugün seyitgazi tarafına bisiletlerle gidiyoruz yağmura bakmıyoruz o kendi halinde yağsın biz işimize bakcaz :) motorla gelmek isteyn olursa bekleriz.Bu arada akşamları canı sıkılan arkadaşları gökmeydan mahallesi dedeefendi cad.Gökmeydan camisi izasındaki Esbike dükkanına bekliyoruz.Arkadaşlarla hoş sohpetlerimiz oluyor.Hem tanışırz hemde yakında yapacağımız bisiklet yarışı hakkında bilgileniriz.Görüşmek
Üzere. Gökay KONUK www.esbike.org TEL : 0506 423 11 70

http://www.fotohasan.net/man08/03/mtb16032008131406.jpg

http://www.fotohasan.net/man08/03/mtb16032008131358.jpg

Son düzenleme:
günaydın eskişehir mt
sınavlarda başarılar

diigi_boy ben bu gün dönüyorum malum bu gün akraba ziyaretlerinden pek vaktim kalmayacak sanırım ama carsamba geri dönecem bende mutlaka tanısmak isterim:) hem kütahyaya hala bi sözün var biz de seni ağırlayacaz:)

tamam el_dios. yine gel olurmu. :) adio's amigo's sana :queen: eksik olmayın havalar düzelsin blca görüşcez inşalah. :cat:

ya bugün rüyamda jawa kullanıyodum.yanımda 2 jawa'cı daha var :) 1-2tane de başka motor var. ama acaip süratli gidiyoz resmen kulaklarım çınlyo eksoz sesinden :cherry: uzun bi süre gitikten sonra ilerde duruyoz. polis durduruyo; jawacılar şöle geçsin filan diyo. sona polis gidiyo arkamızda bi kamyona ceza kesiyo. yanımdakileri tanıyamıyom ama :cherry: sona biz gaza basıp gidiyoz. o esnada uyanmışım. saat 9,15de :) akşamki mz'ciyle jawa'cının etkisinde kaldım heralde. :) mz'ci artçısıyla teker yapcam derken yatırıyodu motoru önümüzde :queen: karşıdan da bi jawacı geçiyodu zarıl zarıl ara gazı veriyodu. :)

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
digi_boy26, defender2023, el_dios, basaranmotor

orhan napıyon motor olmuşmu? tertemis demi :queen:

esk mt internetde gezerken:p motosikletle ilgili filmleri toparladım 5 tane filmi 1 dvd yaptım( torque,motosiklet günlügü,easy rider,biker boyz,the worls fastet indian)isteyen olursa yardımcı olurum filmler türkçe alt yazılı 1 tanesi 1969 yapımı bayagı hoş filmler:) 1 dvd getirene yardımcı olurum:p

Son düzenleme:
gökay dukkandamısın ben geliyom ona gore saat 7 de zevku sefada buluşmak üzere

şimdi seyitgazi tarafına gidiyoz akşama dükkandayız gökhanda motorla yanımızda gelcek sanırım.

ağbiler bencede en tatlısı akşam buluşmak ama zevkü sefanın da nargilesi kötü oluyo ya tüh be :(
bu arada sinan çok sağol bab motoru yıkadığın için ellerine sağlık da ben bugün kirleteceğim galiba:)
bu arada haftaya güzel olursa bende maça varım azbuçuk kalecilik yaparım:) kaleye geçtim mi kalan boşluklardan atabiliene helal olsun zaten:)
akşama bi aksilik çıkmazsa geliyorum bende:) holey holey:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar