[Eskişehir - MT]

Facebook'tan Bana Ulaşan Bir Mesaj...

Değerli Üyelerimiz,

Havaların düzelmesi ile birlikte, daha önce de sizlere belirttiğimiz orta/uzun menzilli, konaklamalı turlarımıza başlıyoruz. Konaklamalı turlarımız, ~ Kasım ayına kadar devam edecek. Planımız, her ay bir orta/uzun menzilli ve konaklamalı tur yapmak.

Nisan'ın 3. (19-20 Nisan) veya 4. (26- 27 Nisan) haftasonu Eskişehir'e konaklamalı turumuzu yapıyoruz. Bu turumuzda bizlere Eskişehir'den ve Ankara'dan motorcu arkadaşlarımız da katılacaklar. Tur, C.tesi günü başlayıp, gece Eskişehir Üniversitesi Otelinde konaklama ile Pazar günü akşam sona erecektir.

Gidiş Rotamız; Harita
İstanbul - Eskihisar - Karamürsel - İznik - Yenişehir - İnegöl (köfte yenecek) - Bozüyük - Eskişehir (konaklanacak)

Dönüş Rotamız; Harita
Eskişehir - Bozüyük - Bilecik - Osmaneli - Pamukova - Geyve - Adapazarı - TEM Istanbul

Katılım hakkında bilgi:
Güvenli sürüş ve oda kapasitesi anlamında 10 motor, 15 kişi sayısı geçilmeyecektir. Bu nedenle katılmak isterseniz lütfen bize SAYI belirterek ön rezervasyon yapmanızı rica ediyoruz. Ön rezervasyon yapacak üyelerimizden, İleri bir tarihte, verilecek banka hesap numarasına, belirlenecek konaklama ücretini yatırmalarını ve rezervasyonlarını kesinleştirmelerini isteyeceğiz.

Moto Gurmeler Web Sitesi Üyeleri Şehrimize Konaklamalı Gezi Yapmayı Planlıyorlar ve Gruptan Burak Dağdeviren İsimli Arkadaşla Bu Konu Hakkında Yazışmalarımız Devam Ediyor...Plan Kesinleştiği Zaman Sizlerde Müsait Olursanız İstanbul'dan Gelen Motorcu Arkadaşlarımızı Karşılayalım Beraber Bir Mekan Seçip Karşılıklı Sohbet Edelim Diyorum...Eğer Sizde Bu Fikre Ilımlı Bakarsanız Plan Kesinleştiğinde Eskişehir MT Adına Motosiklet.Net ve EsRiders.Net Web Sitelerinde Bir Buluşma Topici Açacağım :cat:

Hepinize İyi Akşamlar...Saygılarımla :rendeer:

valla bnde daha eskisehirdeki abilerimle bile tanisamadim(Emre abi harix) eger bole bisi olursa cok super olur bnm icin herkezle tanisiirim ve katilmayida cok isterim :)

SİNAN abi bu yeteneksiza bi yardım cı ol be abi

adamım sen açtın msni gecende.tam yazcaktım geri kapattın. bana mail at ben eklerim resimleri :cat::wiinkk::wiinkk:

Umut, Faruk :p:p

http://w3.bikepics.com/pics/2008\01\28\bikepics-1163606-full.jpg

+25 CC
5437oq6.gif

ahanda o nası tatlı bişey :) yerim seni ben yerim erim :mrgreen::p

digi_boy sabah sabah soruyu çözmeye çalıştım yaaa :cherry:

daha çok var onlardan :queen:

sorma ismail yawww
ah xt ahhh
bu konudaki atasözlerimiz.
xt ciye hayabusa vermişler yine de xt m demiş
sakla paranı askerden gelince xt alırsın
ne xtler gördüm üzerinde ben yokum, ne ben gördüm altımda xt yok
xt ci yolunda gerek
xt ile yola cıkan cok yol alır
xt nin deposundan benzini karterinden yagını eksik etmeyeceksin
ybr nin nesi var xt nin sesi var

bi xt'ci bi xt'ciye gel beraber xt dükkanı açalım demiş :queen::queen::queen:

arkadaslar ıstanbulda oturuyorum aamaaa koyu bır eskısehırlıyım vede motorum yok allah ızın verırse yakında motor alıp aranıza katılmak ıstıyorum tabı yerınız varsa :) kendınıze ıyı bakın sımdıden eyvallah...

yer olmazmı sezar. biz yerini ayırtmıştık zaten boşbi koltuk vardı :queen::queen:

Moto Gurmeler Web Sitesi Üyeleri Şehrimize Konaklamalı Gezi Yapmayı Planlıyorlar ve Gruptan Burak Dağdeviren İsimli Arkadaşla Bu Konu Hakkında Yazışmalarımız Devam Ediyor...Plan Kesinleştiği Zaman Sizlerde Müsait Olursanız İstanbul'dan Gelen Motorcu Arkadaşlarımızı Karşılayalım Beraber Bir Mekan Seçip Karşılıklı Sohbet Edelim Diyorum...Eğer Sizde Bu Fikre Ilımlı Bakarsanız Plan Kesinleştiğinde Eskişehir MT Adına Motosiklet.Net ve EsRiders.Net Web Sitelerinde Bir Buluşma Topici Açacağım :cat:

Hepinize İyi Akşamlar...Saygılarımla :rendeer:

iyi olur tabikide. dostluk segilemiş oluruz . akıllarında da kalırız üstelik :)

Süleyman videodaki adamın ilk başta kurtulma şansı varmış ama sonradan kazaya meil vermiş :pr:

Emin hayırlı olsun bakalım. Ama seni yollarda plakalı görmek istiyoruz :bounce:

Demek Emrahla takılıyorsunuz, Emrah iyidir severiz kendisini :wiinkk:

mterayes 25 karakterine başlamak yerine aralarda fazla boşluk bırak, işe yarayacaktır :cat:

Hem sen plakasını verdiğin opeli neden sordun :silent:

Cüneyt abi yaldır yaldır ne demek ya :mrgreen:

digi_boy sabah sabah soruyu çözmeye çalıştım yaaa :cherry:

Şafakcım geçmiş olsun, bir hasar yoktur umarım :pale:

Bora Mete abi konusunda aklımı karıştırma yaaa :p

Hamza inekler bile üst geçidi kullanıyorlar diyorsun yani :wiinkk:

İstanbula giden arkadaşlar abiler fotoğraflar çok güzel, süper eğlendiğinize eminim :rendeer:

oyle bır gectıkı yanımda uzerıme kırarak kaldırıma cıkıyordum . bizden değildir ıns .çünkü motorcu motorcuya pislik yapmaz onun için
gecesinde aynı hareket bmw den geldı bırde mecburı artcım vardı . ama bu sefer ahanda benım domuzluga takacak dedım ama allaha sukur bursey olmadı hersey benı buluyor memlekette

sinan abi fotaraflar elime geçsin atayım abi ve mterayes ismin serkandı yoksa mıydı sanada büyük gecmiş olsun arkadaş allah beterinden saklasın... istambullularada hosgeldiniz demek lazım siz ne dersiniz

sinan abi fotaraflar elime geçsin atayım abi ve mterayes ismin serkandı yoksa mıydı sanada büyük gecmiş olsun arkadaş allah beterinden saklasın... istambullularada hosgeldiniz demek lazım siz ne dersiniz

adım eray dostum allah razı olsun ben her gun kaza atlatıyorum 1-2 tane ıns hep atlatırız ii geceler

eyvallah Bin9yüz85

sağolasın az kaldı bugün yarın çıkıyo plaka..

ehliyette tmm bi emniyet işi kaldı:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Opelle başından geçeni yazmışsın Eray, yaşanıyor zaman zaman böyle şeyler :pr: Geçmiş olsun, aman dikkat:pale:

saol abicim yok fazla bisi motorda sadece iste debraj levyesi kirildi...
bnde sinirden tekme attim parktaki banklardan birine simdi ayagim aciyo o kadar :)

Şafak ya senin haberin yok dimi, ben kullanıcı adımı değiştirdim. Aytaç ablan ben Aytaç ablan, abicim demişsin yaaaa koptum :queen:

Bu arada tekrar tekrar geçmiş olsun canım :rendeer:

Son düzenleme:
Opelle başından geçeni yazmışsın Eray, yaşanıyor zaman zaman böyle şeyler :pr: Geçmiş olsun, aman dikkat:pale:

Şafak ya senin haberin yok dimi, ben kullanıcı adımı değiştirdim. Aytaç ablan ben Aytaç ablan, abicim demişsin yaaaa koptum :queen:

Bu arada tekrar tekrar geçmiş olsun canım :rendeer:

valla ablacim cok ozur dilerim ya :salut: bilmiyodum degistirdigini

valla ablacim cok ozur dilerim ya :salut: bilmiyodum degistirdigini

Hee :mrgreen: Aytacı forumdan sepetlediler... :p:p

İhaleye fesat karıştırma, hatalı şifre girme, sahte kullanıcı adı suçlarından yargılandı. Adalet yerini buldu... :queen::queen:

Neyse ki biz yönetime rica ettik. Gençtir, yapmış bi cahillik dedik. Onlar da affetti.. :queen::queen:

Hee :mrgreen: Aytacı forumdan sepetlediler... :p:p

İhaleye fesat karıştırma, hatalı şifre girme, sahte kullanıcı adı suçlarından yargılandı. Adalet yerini buldu... :queen::queen:

Neyse ki biz yönetime rica ettik. Gençtir, yapmış bi cahillik dedik. Onlar da affetti.. :queen::queen:

Ucuz yirtmis Aytac ablam ::cherry:

evet herkeze iyi akşamlar bugun iyi bi yagmur ve soguk yıdım ve uzerımde hıcbır koruyucu yokdu yani ilerde zature tehlikesi var neyse işten gelirken yani dademin len arkamdan dut dut biri korna basıyo ulan aynadan bakıyom sırf işik gozukuyo durdum sinan abiymiş onlada tanişmiş olduk kerçi ben titremekten pek bişey konusamadık ama olsun birazda iş yerindeki sinirimi motorumdan alıyodum hızlı da giyodum zor yakaladı her hal beni sinan abi kusura bakma bide kask baya sesı etkiliyo iceri ses almıyo neyse bugun ku özet o şimdi sinan abide katılır bide o anlatır ve AYTAÇ ABLA imzamız biraz kotu ama sen bizdensın idare et ve yeni uyeyim daha iyi bi imza buluyum deyiştircem ...

evet herkeze iyi akşamlar bugun iyi bi yagmur ve soguk yıdım ve uzerımde hıcbır koruyucu yokdu yani ilerde zature tehlikesi var neyse işten gelirken yani dademin len arkamdan dut dut biri korna basıyo ulan aynadan bakıyom sırf işik gozukuyo durdum sinan abiymiş onlada tanişmiş olduk kerçi ben titremekten pek bişey konusamadık ama olsun birazda iş yerindeki sinirimi motorumdan alıyodum hızlı da giyodum zor yakaladı her hal beni sinan abi kusura bakma bide kask baya sesı etkiliyo iceri ses almıyo neyse bugun ku özet o şimdi sinan abide katılır bide o anlatır ve AYTAÇ ABLA imzamız biraz kotu ama sen bizdensın idare et ve yeni uyeyim daha iyi bi imza buluyum deyiştircem ...

adam ne duyuyo ne bişey paso vites atıyo 2 3 4 :queen::queen::queen: akşam bana atraksiyon yaptırdın hee :p. hava hastanesinin ordan bi kayboldun bi daha ışık yanmasa gene yakalayamıcam:queen: 4 tane ışık var gene de görmedi adam beni :wiinkk:. bölelikle taha'nın da elini sıkmış oldum tanıştık ayaküstü 5dk :):) sobaya yanaş adamım bugün ben de napcamı şaşırdım valla bi yağmur yağıyo yağmurluğu giyiorum pat 5dk sona güneş açıyo terlemeye başlıyom 3 kere yamurluk giydim çıkardım. birinde de rüzgardan düşüyodum eczacılığın önünde. tam anadolu'dan kaptırdım ışık da denkgeldi sona tramvayın döndüğü yerde açık alanda bi tokat gibi rüzgar yedim anında gazı bırakıp sıkı tuttum direksiyonu:pale: hiç olmamıştı böle resmen tokat gibi geldi:queen:

çoktandır cbf150 sesi duymuyordum iyi geldi bi açıdan da:salut::salut::salut:

Son düzenleme:
abi duyduysan ne mutlu normalde böyle hızlı gıtmem deyimde abilerim kızmasın üşümüştüm ondan yani abi sen ybr diyon alm sanada bi cbf olmamı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar