[Eskişehir - MT]

Otoparkta bizim Gri Dobloyu ararken ; birkaç Gri Caddy gördüm ama tahmin etmedim sizin olabileceğini...

Metin abi'nin araba di mi?

arkadaslar dikkat piknik dönüşü bütün ayyaşlar direksiyon basında ben 3 tane kaza atlattım .1 tane de kavga 2 gündür bütün hersey beni buluyor . ömür yolunda fena bir kaza olmus galiba ölümlüymüş öyle konusma vardı eren kardeşim daha iyi bilir

bu aksam adala.doktorlar.etipark ta olacam çimenlerde yatış isteyen gelsin

off bee. le dayının gene bulmuşun kankanı (xt660) :queen:

cünet abi sen bulmuşn kendine yakışanını. onlar yakışmıyo sana :p:p:p

engin, askerden gelince atv'le görcez heralde seni :queen::queen:

volkancıımm nasılsın :queen::queen::queen:

abi fotro çekcez diye trafiği kilitlemişiniz yaav :queen::queen::queen:

hehee annadım abi :queen:

bu resimde bi terslik var kızlar engini çekiyolar :queen::queen: :queen::queen:

herkeze iyi aksamlar yapmısınız bi ekşin daha allah öyle motorlara binmek nasıp etcek mi acaba.(cbr1000) ve 650 lik bi yamaha kullandım benimki gercektende gariban pancar motoruymuş onu anladım bunada şükür be

bu arkadasta ne iş olsa yaparım abi dedi bizde kıyamadık onuda yanımızda götürdük:p

hehee annadım abi :queen:

bu resimde bi terslik var kızlar engini çekiyolar :queen::queen: :queen::queen:

kop git lee kızlar bır fotografa bakıyorlar.engin abim adı gibi engın hiç mankenlerle muhatap bıle bıle olmuyor . alkış engin abiye ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

cüneyt abi senin motorda abs var demı abı bızım 5. vites tam gaz yaptıgımızı sen 1.vites yarım gaz yapıyorsun hani önüne yabani hayvan,insan ve taşıt çıkabilir durma mesafesı olarak

herkeze iyi aksamlar yapmısınız bi ekşin daha allah öyle motorlara binmek nasıp etcek mi acaba.(cbr1000) ve 650 lik bi yamaha kullandım benimki gercektende gariban pancar motoruymuş onu anladım bunada şükür be

nankör gelme makinene dostum onu bulamayanlarda var arkadaşlar gelecek varsa adalardayım grş

Son düzenleme:
cüneyt abi senin motorda abs var demı abı bızım 5. vites tam gaz yaptıgımızı sen 1.vites yarım gaz yapıyorsun hani önüne yabani hayvan,insan ve taşıt çıkabilir durma mesafesı olarak[/QUOTE]

abs yok daha önce bi köpekle çarpınca anladım{600f) di ama öntekerde çift disk var durma mesafesi daha cabuk oluyor genede 200 le giderken abs de olsa birsey fark etmez

yaaw cünet abi,bir R1 e binmişsin bir SİYAH BEYAZ CBR A varya ikisi arasında en cok cbr sana en cok yakışanı..ne diyim allah hepimize nasip etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar