[Eskişehir - MT]

:D ya metehan abi bu fuarda motordan çok gözüm sende olcakbak yalan dünyada bi göremedik ya canlı canlı bora abinin anlatdığı gibimisin acaba:):):mrgreen::p

Millet ; sadece TMF değil, artık TOSFED de beni ailesine kabul etti... :)
Bu demek oluyor ki sadece enduro-kross değil. WRC-F1-F2-F3-F4-F5... :p yarışlarını da ücretsiz izleyebilecem... :cherry:

kendisinden haber alamıyoruz enson antalya ya gidicek gibi bi dedikodu çıktı:):)ruslarla olduğu öne sürüldü hatta bi rus gelin bulup rusyaya iç güveysi gitdi diyolar:):mrgreen::p:cherry:

günaydın selim bey.
ya abicim bi sorum olacak sana. benim motor jiglesiz gaz yemiyor sorunlu çalışıyor. arıza büyükmüdür. getirsem sana.
MOTORUNU GETİRİRSEN DAHA İYİ ANLARIZ.AMA BÜYÜK BİR SORUN ACACAĞINI SANMAM.BEN DAHA ÖNCEDE MT DEN GELEN ARKADAŞLARA İNDİRİMLİ FİYAT VERECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM.:cat:

Günaydın Eskişehir MT...Parçalı bulutlu bir hava var ama öğleden sonra düzeleceğine inanıyorum...Bi ekşın falan varsa benimde haberim olsun ya bende arabayla katılabilirim malum hala motor konusunda bir gelişme yok...Hepinize bol güneşli ve iyi günler diliyorum...Yollarda görüşmek dileğiyle :cat:

günaydın eskişehir mt

nihayetttt

motoru bugün teslim alıyorumm

ama ehliyt işlemleri sürdüğünden bir süre kullanamıcam..

plakada pazartesi hazır olacakmış..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Wayyy dayının wayyyy :pale::pale: Ne günlerdi... :mrgreen:

Hatırlatmayın şu çocuğa XT sini ya, msn de başımın etini yiyor sonra, fotoğraf video diye :mrgreen:

Fuara gidecek olanlara iyi eğlenceler. Keşke ben de gelip Mete abi ile tanışabilseydim yaaaa :salut:

Bu arada motosiklet alacaklara da Faruk'a da şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

Volkan'dan alıntı :

*Aramızda bayan üyeler de bulunur. (Bunu erkekler için söylemiyoruz. Yeni katılabilecek bayan üyeler için hatırlatmadır....)

Önemli bir mesaj :cherry:

Son düzenleme:
Faruk Şimdiden hayırlı olsun kardeşim :D ilk ben diyeyim :D

süleyman o video ne öyle yaa hayreyle izledim araba adamı cezalandırırcasına debeleniyor üstünde yazık

motoru bugün aldım arkdaslar ....

hatta 60 km yol bile yaptık..

bugün trafikte plakasız bi siyah cbf 150 gördüyseniz o bizdik

emrah ve ben..

Son düzenleme:

harbı yorumsuz yuuuh.. 25 karakterıne baslayacam haaa

motoru bugün aldım arkdaslar ....

hatta 60 km yol bile yaptık..

bugün trafikte plakasız bi siyah cbf 150 gördüyseniz o bizdik

emrah ve ben..

hayırlı olsun arkadasım ıyı gunlerde kullan

bu mz e benzın yeter mı acaba yorum sizindir

işte chopper budur . zevk mı ezıyetmı ben yorumlayamadım kollar sanki çiftetelli oynuyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar