[Eskişehir - MT]

Son düzenleme:
Gün geçer gece gelir. Yaşam biter ölüm gelir. Geçse de zaman unutulduğunu sansa da inan, her önemli günde akla ilk svdiklerimiz gelir. Kandiliniz Mübarek Olsun dostlarım :rendeer:

KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ESKİŞEHİR MT , ALLAHIN NURU ÜZERİNİZDE OLSUN

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ESKİŞEHİR MT , ALLAHIN NURU ÜZERİNİZDE OLSUN

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil,mevlid kandilin mübarek olsun.

Son düzenleme:
volkan sende yaptırsana böle CBR gibi olmuş bak :):):) CBF 250 RR :queen::queen::queen:

a1852c243ae4b53976f31.JPG

cümleten kandiliniz mubarek olsun ahali

125cc 2003 model
sigorta günü gelmiş ne kadardır bilen var mı ?

geçen sene bu zamanlarmış demekki volkan hatırlıyo musun beraber yaptırmıştık :)

Son düzenleme:
burada benden küçük online Eskişehir MT üyesi olmadığı için bütün abilerim ve arkadaşlarımın ve (birtane de olsa:p) ablacığımın kandilini kutlarım.Umarım dualarımız Allah indinde kabul olunur.Hepbirlikte nice kandillere erişiriz inş.Hepinizi çok ama çok seviyorum.En büyük ailemsiniz benim.Bugünün hürmetine Rab'bimden isteğim:
Bizleri her iki cihanda hep birlikte kılsın:rendeer:

Cümleten hayırlı akşamlar dilerim...

evet motosikletin ve seni ben de çok seviyorum :):):)

ben daha mtv'yi yatırmadım. en son 32ydi kaç oldu acaba ? sigorta daha temmuza kadar var :)

İyi akşamlar Eskişehir MT...Kandiliniz Mübarek Olsun...:rendeer:

Ya woxter şu cbf'in bi fotosunu koyar mısın merak ettim şimdi :cherry:

Bu akşam tam anlamıyla iki serseri hamamyolunda spx 103'lerle deyim yerindeyse terör estiriyordu...İnsanların arasından bir sağa bir sola...Üstüne üstüne falan :farao: O an şeytan dürttü :cherry: Dedi ki "Hamza tam yanından geçerken tep şuna bi tane sürtülsün gitsin :queen: " Tabi şeytana uymamak lazım ama aynı yerde biz gürültüden ceza yiyoruz adamlar vızır vızır geziyor hiç bişi yok :farao: Neyse sabahta dershaneler sokağında bi scooterlı vardı:farao: Öğrenciler tenefüse çıkmış her yer öğrenci kaynıyor bu manyakta o kadar öğrenci arasında scooterla ön kaldırmaya çalışıyor :pr: Kalkışta ön dikiliyor motor 10 cm gidiyor küt ön iniyor :farao: Valla bugün içimden birkaç motor sürdüğünü sanan serseriyi dövmek geldi ama insan içinden gelen herşeyi yapmamalı dimi hele tek başınaysa :mrgreen:

iyi akşamlar arkadaşlar

mevlit kandiliniz mübarek olsun dualarınızı eksit etmeyin

selam ve saygılarla...

İyi akşamlar Eskişehir MT...Kandiliniz Mübarek Olsun...:rendeer:

Ya woxter şu cbf'in bi fotosunu koyar mısın merak ettim şimdi :cherry:

Bu akşam tam anlamıyla iki serseri hamamyolunda spx 103'lerle deyim yerindeyse terör estiriyordu...İnsanların arasından bir sağa bir sola...Üstüne üstüne falan :farao: O an şeytan dürttü :cherry: Dedi ki "Hamza tam yanından geçerken tep şuna bi tane sürtülsün gitsin :queen: " Tabi şeytana uymamak lazım ama aynı yerde biz gürültüden ceza yiyoruz adamlar vızır vızır geziyor hiç bişi yok :farao: Neyse sabahta dershaneler sokağında bi scooterlı vardı:farao: Öğrenciler tenefüse çıkmış her yer öğrenci kaynıyor bu manyakta o kadar öğrenci arasında scooterla ön kaldırmaya çalışıyor :pr: Kalkışta ön dikiliyor motor 10 cm gidiyor küt ön iniyor :farao: Valla bugün içimden birkaç motor sürdüğünü sanan serseriyi dövmek geldi ama insan içinden gelen herşeyi yapmamalı dimi hele tek başınaysa :mrgreen:

hamza aman kardeşim suçlu sen olursun orda biz yapsak hem halk hem polis tirip yapardı. ama biz motorcuyuz yapmayız kaskımız takılı adam gibi giderdik pegoların plakada yok tabi .kask takmayıp motora bınen motorcu asla olamaz

hepınızın kandılı mubarek olsun

emre senın tek tekerını ozledım valla

Son düzenleme:
hamza aman kardeşim suçlu sen olursun orda biz yapsak hem halk hem polis tirip yapardı pegoların plakada yok tabi

Plaka yok koruma yok...Her tarafında kırmızı lambalar birde çakar ampul takmışlar fara tırrrrr tırrrrr dolaşıyolar etrafta ya :pr: Ya tamam anlıyorum zevk meselesi çokda güzel onlara göre ama ya çoluk çocuk çıksa çünkü malum trafiğe kapalı alan ve çarşı yani ya :pr: :farao:

Bu arada Sinan abi msnde söylemeyi unuttum bugün Şair Fuzuli caddesinde sanırım (Krizalit'in olduğu cadde) seni gördüm...Sisleri çakmışsın gidiyordun...Yakışmış abi sisler tekrar güle güle kullan :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
gripi, mterayes26, GökhanYENİCELİ, AS_DOPER

İyi geceler herkese....
Kandiliniz mübarek olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar