pazartesı gece sakarya maçına gidiyorum gelecek varmı hiç
Sakarya maçı olurda gidilmez mi :queen: Kızılcıklı tribünündeyim :cat: Arkadaş Nefer'e gel geyik yaparız diyor ama KIZILCIKLI vazgeçilmez efsanemiz :cat:
pazartesı gece sakarya maçına gidiyorum gelecek varmı hiç
Sakarya maçı olurda gidilmez mi :queen: Kızılcıklı tribünündeyim :cat: Arkadaş Nefer'e gel geyik yaparız diyor ama KIZILCIKLI vazgeçilmez efsanemiz :cat:
eyvallah
geçen aksam sınava hazırlık için kullanım gerçekten çok rahat bi motor..
Merabalar ;
Bende küçük bir ihtimal nefer de olabilrim![]()
Hamza tekrar geçmiş olsun. Ama ben dedim di mi! Olmadık yerlerden, alakasız şeyler çıkacak diyer:
--- --- --- ---
![]()
:bounce:
Daha düne kadar popcorn, ondan sonra muratd nin arkasında Dylan la Bolu ya gel şimdi scooterleri kötüle .Faruk olmadı cık cık:cherry:
Herkese Selam Arkadaşlar Bu Hafta Sonu Gezi Yaparmıyız. Yapacak Olursak Banada Haber Verin Bu Hafta Sonu Musaitim Görüşürüz
Afyon'dan Eskişehir'e selamlar...Yarın(16 Mart 2008) sabah yola çıkıp öylen saatlerine doğru eskişehir'de olmayı düşünüyorum... Yarın boş olanlarla tanışıp muhabbet etmek isterim...
Hamdi TELEK 0506 330 87 46
arkadaşlar hepinize mrb size bir sorum olacak bende arora ks150-23 cbr 125 in kopyası yani işte bu motordan var kızılcıklıda bi şahinde gördüm arabanın egzos sesi formula 1 arabası gibi çıkıyodu bunu benim motora eskişehirde yaptırabileceğim bir yer varmı? ve nasıl yapılır beni aydınlatırsanız sevinirim sevgili hemşerilerim![]()
arkadaşlar hepinize mrb size bir sorum olacak bende arora ks150-23 cbr 125 in kopyası yani işte bu motordan var kızılcıklıda bi şahinde gördüm arabanın egzos sesi formula 1 arabası gibi çıkıyodu bunu benim motora eskişehirde yaptırabileceğim bir yer varmı? ve nasıl yapılır beni aydınlatırsanız sevinirim sevgili hemşerilerim![]()
selçuk tek silindirli motorda öyle bi ses alamazsın.
...kimi parislerde gezer eğlenir kimi sokaklarda gider dilenir...:mrgreen::mrgreen:
Basına Yansımasaydı Güzeldivolkan abi senle biara konuşalımmı?
dıştan ne kadar çocuksu görünsekte içimiz çürüdü bea2 buçuk sene oldu gökhan abi......
Abicim Nasılsınya sen takip ediyomuydun burayı
![]()