[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin :)

Volkan fotoğraf süper olmuş, Faruğun küçüklüğüne hayranım ya :mrgreen:

Ayrıca speedy senin benimle ne alıp veremediğin var anlamadım. Kim olduğunu falan da bilmiyorum :pr:

Son düzenleme:
Merabalar ;

Bende küçük bir ihtimal nefer de olabilrim :)

Olsun fark etmez sonuçta amaçlar aynı yürekler bir :cat::cat:

Herkese Günaydın Eskişehir MT...Daha evden hiç çıkmadım hava durumunada bakmadım ama güneşli olacak galiba bugün...Bol güneşli ve keyifli bir gün olması dileğiyle...:rendeer:

Hamza tekrar geçmiş olsun. Ama ben dedim di mi! Olmadık yerlerden, alakasız şeyler çıkacak diye :pr:

--- --- --- ---

eskfttks2.jpg

:bounce:

...kimi parislerde gezer eğlenir kimi sokaklarda gider dilenir...:mrgreen::mrgreen::p
Basına Yansımasaydı Güzeldi:)volkan abi senle biara konuşalımmı?:):):):):p
dıştan ne kadar çocuksu görünsekte içimiz çürüdü bea:)2 buçuk sene oldu gökhan abi......

Daha düne kadar popcorn, ondan sonra muratd nin arkasında Dylan la Bolu ya gel şimdi scooterleri kötüle .Faruk olmadı cık cık:cherry:

:):):)Abicim Nasılsınya sen takip ediyomuydun burayı:)

Son düzenleme:
Sakarya maçı olurda gidilmez mi :queen: Kızılcıklı tribünündeyim :cat: Arkadaş Nefer'e gel geyik yaparız diyor ama KIZILCIKLI vazgeçilmez efsanemiz :cat:

ben babamla dukkanı kapayım gidecem birde yenersek allah cosarız ben sımdı motorla gezecem ömürde biraz basıp adalar doktorlar kızılcıklı yapıp eve gelecem

olmuşmu arkadaşlar. artık beni biraz daha farkederler umarım :pr: :):):) 35 W'lık 2tane hallogen sis farı. :)

20 ytl master card'la :queen: :queen: paranın satın alamıycağı şeyler vardır... motosiklet kullanmak ? paha biçilemez :flower:::pulp::::friends:::biggrinn:thumleft:
s505bt9.jpg

s504oe4.jpg

s503bl5.jpg

Son düzenleme:
Afyon'dan eskişehir'e selamlar...Yarın (16 Mart 2008) sabah yola çıkıp öylen saatlerine doğru eskişehir'de olmayı plşanlıyorum... yarın boş olanlarla tanışıp muhabbet etmek isterim...

Hamdi TELEK 0506 330 87 46

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize mrb size bir sorum olacak bende arora ks150-23 cbr 125 in kopyası yani işte bu motordan var kızılcıklıda bi şahinde gördüm arabanın egzos sesi formula 1 arabası gibi çıkıyodu bunu benim motora eskişehirde yaptırabileceğim bir yer varmı? ve nasıl yapılır beni aydınlatırsanız sevinirim sevgili hemşerilerim:)

Afyon'dan Eskişehir'e selamlar...Yarın(16 Mart 2008) sabah yola çıkıp öylen saatlerine doğru eskişehir'de olmayı düşünüyorum... Yarın boş olanlarla tanışıp muhabbet etmek isterim...

Hamdi TELEK 0506 330 87 46

Müsait olan arkadaşlar bir plan yapıp sizi ağırlarlar sanırım telefon numarası bırakmanız iyi olmuş :wiinkk:

Sinan abi hayırlı olsun güzel olmuş sisler....:cat:

arkadaşlar hepinize mrb size bir sorum olacak bende arora ks150-23 cbr 125 in kopyası yani işte bu motordan var kızılcıklıda bi şahinde gördüm arabanın egzos sesi formula 1 arabası gibi çıkıyodu bunu benim motora eskişehirde yaptırabileceğim bir yer varmı? ve nasıl yapılır beni aydınlatırsanız sevinirim sevgili hemşerilerim:)

:):):):):):):):):):):):):):):):):)

sinan abi helal benden ocne davrandın kıem taktırdın

dostum o motor yeşil renk mıydı o motorda aynen şahin egsozu var ırtıbata gecelım yeterklı bılgıyı vereyım

selçuk tek silindirli motorda öyle bi ses alamazsın.

egsozun içi bos olsun yarım silindirde bile alırsın :d :queen:
ucuna egsoz ılavesı yapıyor

selcuk ayrıca polıs amcalar ıle basın belaya gırer cok ugrasma

Son düzenleme:
dıııııııııııııııııııııııııııııdırı dırı:):) Asayiş Berkemal:):)Ya mehmet abi kusurabakmadın dimi:):):)

sagol mehmet abı abi sen bnm dukkanın onunden cok gecıyor sun kac keer bagırdım ama duymadın heralde kı durmadın beyaz arkadasında rakam gıbı yazı olan 2 zamanlı bır kros motor sana benzetıyorum ama senmısın bılmem

...kimi parislerde gezer eğlenir kimi sokaklarda gider dilenir...:mrgreen::mrgreen::p
Basına Yansımasaydı Güzeldi:)volkan abi senle biara konuşalımmı?:):):):):p
dıştan ne kadar çocuksu görünsekte içimiz çürüdü bea:)2 buçuk sene oldu gökhan abi......

:):):)Abicim Nasılsınya sen takip ediyomuydun burayı:)

ÖÖÖFFFFF Baya olmuş farukcum neredeyse bir ömür şaka şaka:bounce::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar