Eskisehir-Antalya tatil plani

Mrb arkadaslar oncelikle telefondan girdigim icin biraz imlada hatalarim olabilir anlatim bozuklugu icin simdiden ozur dilerim. Ben eskisehirde oturuyorum antalyaya dogru bi rota cizdim yaklasik olarak 1300km gibi bi yol olucak orda merkezden olymposa gitmeyi falan planliyorum bide gezmeler falan 1300km yi bulur diye dusunuyorum motorumun markasi mondial mcx roadracer 150 motoruma guveniyorum ancak ilk uzun yolum olucak bukadar uzun neler almaliyim yanima uzerinde orjinal lastikleri var tubeless lastikler ama arka lastik biraz kabaklasti zaten hic disi yok duz bi lastik tipi oda biraz erimis vaziyette ancak yeni bi takim lastik alirsam butcem zorlanicak bunun zarari olurmu ki zaten maksimum 90.100 gidicem virajlarda kontrollu girdiğim surece sicaktan falan erime patlama olurmu ki bunun disinda yagini degistircem zincir bakimi yapicam bujiyi degistircem yola cikcam bunun disinda yapmam gereken neler var 100kmde 3litre yakiyor ortalama gidis gelis ortala 40litre gibi bi benzin cikiyor yani 200tl falan cokmu sanki biraz :) makine kadar yakıyor sanki bu cinlilerde ya neyse oneri tavsiyelerinizi bekliyorum birde sabahmi gecemi cikmali yola

Mondial kg 125 le biz istanbuldan manisaya gittik 900 km yol tüm bakımlarını da yaptırmıştık manisada motor en sonunda alev almaya başladı depo alttan patladı falan uzun yolda 90 100 km hz lar malesefki yetmiyor tırlar kamyonlar otobüsler olduğu için seni sıkıştıranlat oluyor 130 km hz rahat çıkmalısın motor hava soğutmalı olduğu için gece çık bence daha rahat oluyor benim fikrim

Arka lastiği değiştirirsen iyi olur.
Birde lastik tamir spreyi bulundur yanında. Bende 20 haziranda çanakkaleye gittim 4 temmuzda da döndüm senle aynı yol 980 km 300 de orda gezmişim. Bende de 150 mr vulture var 100-110 arası gittim motorun sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Sen yine de sabah erkenden çık yola gündüz yolculuğu hem daha sağlıklı hem de manzarayı izleye izleye gidersin

Tek günde 1300 km üstelik 150cc motosiklet ile.

Allah kolaylık versin.

Ben 250r la bile 3 e bölerdim o yolu.
Hadi çılgınlık yapıyım 2 ye böliyim .

Bu sıcakda o çinli arkadaşın dediği gibi yanmazsa iyidir.Sende iyi fantezi yapmışsın kardeşim

Tek gunde 1300 degil arkadaslar gidis gelis toplam o kadar yani 2ye bolunucek toplam yol ve saat sabah 5gibi falan cikmayi düşünüyorum yaklasik saat 1.2 civari antalyada olmayi planliyorum sık sık molalarla birlikte

Her türlü gelir.Uzun yol bütün motosikletler için iyi gelir.Asıl korkulacak durum şehir içi , dur kalk motosikleti öldürüyor.

mcx lerde far cok zayıf sırf karsıdan gelenler seni görür o kadar sen yolu cukuru göremezsin kesinlikle gündüzleri yol al.xenon far takarsan çok çok iyi olur ne kadar görürsen o kadar güvendesin :) ben taktım memnunum şimdilik uzun yapanda olmadı hiç demekki rahatsızlık vermiyo kimseye nasip olursa bizde bayram tatilinde 2 arkadas aksaray-ısparta-burdur-mugla-antalya yapacaz.çadır al,lastik tamir spreyi al,anahtar,pense bir miktar kablo yedek far al.birde çok seyi kafaya takmamak lazım Yoksa bi tarafa çıkamazsın şu olursa bu olursa.Ayetel kürsüyü bilmiyorsanda ezberle aklına düştükçe oku bir şey olmaz inşallah
ya bu arada arkadaslar koskaca valiz 20 tl aynı malzeme motara alacam dedinmi 350 tl her sey böyle motor aksesuarları ne kadar pahalı bunları yapanları satanları insafa çagırıyorum lütfennn...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar