- Konu Yazar
Mrb arkadaslar oncelikle telefondan girdigim icin biraz imlada hatalarim olabilir anlatim bozuklugu icin simdiden ozur dilerim. Ben eskisehirde oturuyorum antalyaya dogru bi rota cizdim yaklasik olarak 1300km gibi bi yol olucak orda merkezden olymposa gitmeyi falan planliyorum bide gezmeler falan 1300km yi bulur diye dusunuyorum motorumun markasi mondial mcx roadracer 150 motoruma guveniyorum ancak ilk uzun yolum olucak bukadar uzun neler almaliyim yanima uzerinde orjinal lastikleri var tubeless lastikler ama arka lastik biraz kabaklasti zaten hic disi yok duz bi lastik tipi oda biraz erimis vaziyette ancak yeni bi takim lastik alirsam butcem zorlanicak bunun zarari olurmu ki zaten maksimum 90.100 gidicem virajlarda kontrollu girdiğim surece sicaktan falan erime patlama olurmu ki bunun disinda yagini degistircem zincir bakimi yapicam bujiyi degistircem yola cikcam bunun disinda yapmam gereken neler var 100kmde 3litre yakiyor ortalama gidis gelis ortala 40litre gibi bi benzin cikiyor yani 200tl falan cokmu sanki biraz
makine kadar yakıyor sanki bu cinlilerde ya neyse oneri tavsiyelerinizi bekliyorum birde sabahmi gecemi cikmali yola