EsKiMeK GüZeLdiR............

Enver Ercan’ın bir kitabı vardır Geçtiği Herşeyi Öpüyor Zaman, şiirseverler bilirler...

Aslında geçtiği herşeyi üzmekte zaman... (tuna k.)

Çocukları üzer mesela; en sevdikleri gömleklerin kolları kısalır, oyuncaklar eskir, tatil biter diye uzayıp gider listeleri
Anneleride üzer; çocukları büyüyüp kendi kararlarını verir olurlar, motorcu olurlar, evlenirler, şehirdışına yerleşirler.

Kalbimizi dağlayan, dünyanın eskime hızı.... bu gerçek karşısında ölümsüzlükte cazibesini kaybediyor; kendimi iki yüzyıl sonraki insanların dünyasında eski model bir motosiklet gibi dolaşırken hayal edemiyorum..

İskoçyalı filmindeki kahraman gibi yeniden ölümlü olmanın yolunu arardım herhalde yada melekler şehri filmindeki nicolas cage gibi atlardım yeryüzüne ))))

Ama biliyorum ki eskiden bu kadar hızlı eskimiyordu dünya.

Ne değişti, nedir bu olan biten? Dolaplar , bakraçlar , siniler uzun süre kaldı hayatımda ama aldığım her cep telefonu daha kılıfına girmeden modasını yitirdi.

Uzun süren aşklara kimse şaşırmıyordu mesela, bir hüzünlü şarkı onlarca yıl liste başında kalabiliyordu. Şimdi yeni çıkan bir alet aldığımızda biliyoruzki bir üst modelinin çoktan yapılmış olduğunu.

Bu da tüketici bir toplumun varmış olduğu en üst ve ilginç nokta; daha almadan modelin eskimesi..
Ben bunları yazarken bilgisayarım biraz daha eskiyor.Harflerin bir kısmı silikleşti, çalışırken çamaşır makinası gibi ses yapıyor. Ama vazgeçemiyorum ondan.....Yaşanmışlıklarından...
Bu yüzden kaldırıp atıp daha iyisini almak gelmiyor içimden.

Eskicilerin el arabalarını düşünüyorum eski elbiseler plastik leğenler olurdu şimdi eski bir dıgıtal saat, modeli geçmiş computer v.s.

Eskimek güzel şey aslında.

Bizi kusursuz güzel yada dayanılmaz karizmatik olmaktan kurtarıp insana dönüştürüyor.
Saçımızda bir iki beyaz, göz çevremizde ilk kırışıklıklar müjdeliyor bize zamanın altın tozuna bulandığımızı. Anne olmanın baba olmanın büyük gururunu taşıyoruz yaşıyoruz. Yoksa ne yaşadıklarımızdan keyif alacağız nede bir anlam kazanacak yaşadıklarımız.

Herşeyi öperek ilerleyen zamanın bizi de öpmesine izin vermezsek, onun bizi üzen yüzüyle karşılaşırız belki. Zamanla barışık kalmak zorlaşacak.

Ayrıca, EN GÜZEL İNSANLAR (KADINLAR) OTUZ YAŞINI GEÇENLER ARASINDAN ÇIKIYOR HEP.

Kim ne derse desin.........................................................::sefereee..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayrıca, EN GÜZEL KADINLAR OTUZ YAŞINI GEÇENLER ARASINDAN ÇIKIYOR HEP
lolita zamanı zaman :p

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

delipoyraz' Alıntı:
Ayrıca, EN GÜZEL KADINLAR OTUZ YAŞINI GEÇENLER ARASINDAN ÇIKIYOR HEP.
Kim ne derse desin.........................................................::sefereee

yani nasıl güzel ve doğru bir tespittir hakkaten bravo yani..

yazı da süper.tebrik ederim.hislerime tercüman olmuşsunuz.

vay delipoyraz abi vay.döktürmüşsün valla helal olsun.Hadi bir eyvallah de.:cherry:

Enver Ercan’ın bir kitabı vardır Geçtiği Herşeyi Öpüyor Zaman, şiirseverler bilirler...

Aslında geçtiği herşeyi üzmekte zaman...

Çocukları üzer mesela; en sevdikleri gömleklerin kolları kısalır, oyuncaklar eskir, tatil biter diye uzayıp gider listeleri
Anneleride üzer; çocukları büyüyüp kendi kararlarını verir olurlar, motorcu olurlar, evlenirler, şehirdışına yerleşirler.

Kalbimizi dağlayan, dünyanın eskime hızı.... bu gerçek karşısında ölümsüzlükte cazibesini kaybediyor; kendimi iki yüzyıl sonraki insanların dünyasında eski model bir motosiklet gibi dolaşırken hayal edemiyorum..

İskoçyalı filmindeki kahraman gibi yeniden ölümlü olmanın yolunu arardım herhalde yada melekler şehri filmindeki nicolas cage gibi atlardım yeryüzüne ))))

Ama biliyorum ki eskiden bu kadar hızlı eskimiyordu dünya.

Ne değişti, nedir bu olan biten? Dolaplar , bakraçlar , siniler uzun süre kaldı hayatımda ama aldığım her cep telefonu daha kılıfına girmeden modasını yitirdi.

Uzun süren aşklara kimse şaşırmıyordu mesela, bir hüzünlü şarkı onlarca yıl liste başında kalabiliyordu. Şimdi yeni çıkan bir alet aldığımızda biliyoruzki bir üst modelinin çoktan yapılmış olduğunu.

Bu da tüketici bir toplumun varmış olduğu en üst ve ilginç nokta; daha almadan modelin eskimesi..
Ben bunları yazarken bilgisayarım biraz daha eskiyor.Harflerin bir kısmı silikleşti, çalışırken çamaşır makinası gibi ses yapıyor. Ama vazgeçemiyorum ondan.....Yaşanmışlıklarından...
Bu yüzden kaldırıp atıp daha iyisini almak gelmiyor içimden.

Eskicilerin el arabalarını düşünüyorum eski elbiseler plastik leğenler olurdu şimdi eski bir dıgıtal saat, modeli geçmiş computer v.s.

Eskimek güzel şey aslında.

Bizi kusursuz güzel yada dayanılmaz karizmatik olmaktan kurtarıp insana dönüştürüyor.
Saçımızda bir iki beyaz, göz çevremizde ilk kırışıklıklar müjdeliyor bize zamanın altın tozuna bulandığımızı. Anne olmanın baba olmanın büyük gururunu taşıyoruz yaşıyoruz. Yoksa ne yaşadıklarımızdan keyif alacağız nede bir anlam kazanacak yaşadıklarımız.

Herşeyi öperek ilerleyen zamanın bizi de öpmesine izin vermezsek, onun bizi üzen yüzüyle karşılaşırız belki. Zamanla barışık kalmak zorlaşacak.

Ayrıca, EN GÜZEL İNSANLAR (KADINLAR) OTUZ YAŞINI GEÇENLER ARASINDAN ÇIKIYOR HEP.

Kim ne derse desin.........................................................::sefereee

bence okunması gereken ders alınacak bi yazı:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
süper bir yazı olmuş .:salut: eline sağlık .

içimizdeki çocuk

içimizdeki çocuk hiç yaşlanmasın bu yazıdan herkez bir şey bulabilir kendine düşüncelerinize dikkat edin sözleriniz olur .:cat:sözlerinize dikkat edin dayranışlarınız olur :cat:dayranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınız olur:cat:alışkanlıklarınıza dikkat edin karakteriniz olur:cat:karakterinize dikkat edin kaderiniz olur:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

düşüncelerinize dikkat edin sözleriniz olur
sözlerinize dikkat edin dayranışlarınız olur
davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınız olur
alışkanlıklarınıza dikkat edin karakteriniz olur
karakterinize dikkat edin kaderiniz olur

gerçekten çok iyi.....:bounce: anlayana tabiiii ::23343::

süper bir yazı olmuş .:salut: eline sağlık .

saol...ilgine teşekkür... tuna sağ olsun...

Son düzenleme:

Kim ne derse desin............................................. ............

demişsin.. :)
bu kadınlar 30 undan sonra akıllandıkları için olabilir mi? :)

Kim ne derse desin............................................. ............

demişsin.. :)
bu kadınlar 30 undan sonra akıllandıkları için olabilir mi? :)

kesinlikle... ne istediğimizi farkediyoruz... :wiinkk:

eskimek o kadar da güzel değilmiş yaaaa... :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar