Eskileri+ Yeni Motorum R25

Allah Kaza bela vermesin dostum. Bende bi Yamaha hayranı olarak çok isterim R25 fakat babam 11.500 TL'lik otomobile binerken benim R25 almam biraz zor :)

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasz inş.
yakında bende düşüüyorum. ve ilk işim plakalığı sökmek :) :):)

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Hayırlı olsun kazasız belasiz

Fakat bi konuda haksizsiniz. 250 sl parca kalitesi gerçekten iyi

Teşekkürler, bunun haklı-haksızlık bir durum olmadığını düşünüyorum, kalite görecelidir. Bana pek kaliteli gelmedi 250SL, daha doğrusu eski motorum Cbr 125'le aynı gibiydi. Fakat R25 daha kaliteli hissettirdi. Size kaliteli gelebilir saygı duyarım.

Hayırlı olsun hocam video çekme imkanın var mı acaba hiç R25 videosu görmedim Türkçe olarak.

Tam anlamadım ne gibi bir video :) İnceleme videosu diyorsanız konuştuğum ve bir çoğumuzun da bildiği bir moto vlogger var, rodajdan sonra test edecek. Belki bir fikir oluşturabilir sizin için.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.Senin 3.motorun valla helal olsun ben sıfır tecrübe ile direkt r25 ile başladım.Bakalım neler olacak :cherry:

Maddi durumum elvermediğinden dolayı 3 tane 125 cc motor sahibi oldum, yoksa çoktan 250 cc ye geçerdim. Keyifen değil yani :) Kazasız belasız dikkatli kullanın lütfen, bugün rodaja bakmayıp 1 ve 2. viteste 12 bin devirleri yokladım ve cidden iyi bir hızlanması olduğunu düşünüyorum 250 cc'lere göre. 125 lere göre zaten uçak :mrgreen: Bence ilk motor olmamalı ama madem aldınız, size önerim kendinize hakim olmanız, eğitim almanız ve ekipmansız motosikletinize binmemeniz.

Renk güzelmiş hakikaten.Özelikle kırmızı ile yapılan renklendirmelerde harika olmuş. şu klasik mavi görünüm motoru yandan çok kaba gösteriyordu. siyah ve kırmızı çok karizmatik yapmış motoru. Güle güle kullan kardeşim.

Teşekkür ederim dostum, ben de baştan beri siyah istiyordum, canlı görünce tamam dedim. Siyah rengin bu motora çok yakıştığını düşünüyorum.

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasz inş.
yakında bende düşüüyorum. ve ilk işim plakalığı sökmek :) :):)

Sağolun, kesinlikle ben de ilk fırsatta plakalığı iptal edeceğim, plakalıksız bir kaç resim gördüm de acayip yakışıyor :thumleft:

Hayırlı olsun kardeşim.güle güle kullan.doğru bi seçim yapmışsın.kazasız belasız bin inşallah.

bu motor bu kadar yakışıklımıydı yavv :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun, RABBim kaza bela göstermesin..

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah.

hayırlı uğurlu olsun güzel tercih, çok güzel duruyor nazar değmesin insallah :)

İzmir İl Temsilcisi
Kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
ahh ahh kişke binimdee olsaaaaa... Hayırlı olsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar