fat280, novarix, egelim43, tatlıhız, adem80, rapsy_09, murat48/30, gezginmotor
Geneli Salcano Wolf başlığından ama pek çok konuya pek çok fikirle katılım sağlıyorlardı eskiden. Ben de onlarda ki sıcaklık ile devam ettim forum takibine. Ama şimdi sadece 2-3 haftaya bir girersem anca...
barodiyi getiremediler geri. neyse ki video yükleyince telefonuma bildirim geliyo açıp izliyorum hemen
Merhaba arkadaşlar ben buralardayım genelde (dipte vatoz balığı misali)çamurda yatıyorumfat280 ile önceki gün beraberdik Alanyadan gelip misafirim oldular sağolsunlar :rendeer: rapsy 09 ve tatlı hız ilede gün aşırı görüşüyoruz adem 80 lede faceden irtibatımız devam ediyor :cat:
Hayattayız ve sağız yani :cherry:
Eskisi gibi onlıne olamadığım doğrudur iş güç hayat meşakkati dünya telaşı diyelim :santa:
Selam, fat280 girmez oldu,Egelim öyle, tatlı araba aldı motor almadı, murat la bi sebepten aramız açıldı, aramız açılınca foruma da küstü sanki forum benimmiş gibi, rapsy bel ağrısı çekiyordu, bi ara motoru bırakmıştı, gezginmotor bi ara bodrumda görüşmüştük sonra bilmiyorum, salcano yu sattım şu an motorsuzum selamlar sevgiler
Yok lem..Nedense bu geliyor aklıma başlığı her gördüğümde![]()
Yok lem..
Kimse özlemiyor işte...
Sen ben pis adamız anla.. :queen:
Takendy oğuz,babaçi coskun,arslanfb hasan gibi arkadaşlarda uğramıyorlar..
Gerçi ben göruşüyorum ama....
Ya beni özlemedin mi hiç Kuvvetmira?
Samet abi selamlar, :bounce:
siz giderseniz çok üzülürümŞu yorumlara bakın yahu..
Ya beni özlemedin mi hiç Kuvvetmira?