ESKİ ÜYELERDEN KİMLERİ ÖZLEDİNİZ?

fat280, novarix, egelim43, tatlıhız, adem80, rapsy_09, murat48/30, gezginmotor
Geneli Salcano Wolf başlığından ama pek çok konuya pek çok fikirle katılım sağlıyorlardı eskiden. Ben de onlarda ki sıcaklık ile devam ettim forum takibine. Ama şimdi sadece 2-3 haftaya bir girersem anca...

Selam, fat280 girmez oldu,Egelim öyle, tatlı araba aldı motor almadı, murat la bi sebepten aramız açıldı, aramız açılınca foruma da küstü sanki forum benimmiş gibi, rapsy bel ağrısı çekiyordu, bi ara motoru bırakmıştı, gezginmotor bi ara bodrumda görüşmüştük sonra bilmiyorum, salcano yu sattım şu an motorsuzum selamlar sevgiler

benide özleyen vsrmı acaba?
üyelik tarıhıme bakıyorumda yıllar su gıbı gectı gıttı kımler geldıııı kımler gectııı pehhh
aıle kurup cocuk sahıbı olduk
ama o gunlere ve ıkı tekere olan özlemım hıc bıtmedı..
saglıcakla kalın baslıgı görunce yazmak ıstedım

DKN

barodiyi getiremediler geri. neyse ki video yükleyince telefonuma bildirim geliyo açıp izliyorum hemen

Merhaba arkadaşlar ben buralardayım genelde (dipte vatoz balığı misali)çamurda yatıyorum :p fat280 ile önceki gün beraberdik Alanyadan gelip misafirim oldular sağolsunlar :rendeer: rapsy 09 ve tatlı hız ilede gün aşırı görüşüyoruz adem 80 lede faceden irtibatımız devam ediyor :cat:
Hayattayız ve sağız yani :cherry:
Eskisi gibi onlıne olamadığım doğrudur iş güç hayat meşakkati dünya telaşı diyelim :santa:

Faceden takipteyim ahmet abi... :)

Selam, fat280 girmez oldu,Egelim öyle, tatlı araba aldı motor almadı, murat la bi sebepten aramız açıldı, aramız açılınca foruma da küstü sanki forum benimmiş gibi, rapsy bel ağrısı çekiyordu, bi ara motoru bırakmıştı, gezginmotor bi ara bodrumda görüşmüştük sonra bilmiyorum, salcano yu sattım şu an motorsuzum selamlar sevgiler

Hayırlısı olsun adem abi... :)

ara sıra aklıma geldimi girip bakıyorum foruma tabii yapısı çok değişdi.. 2004 deki halini hatırlarım ..

Pek eski sayilmam ama bende ozledim forum ortamini falan. Paylaşım ve yorumlari takip ederek kendi halimde yasiyorum. Motoru satali 1 yil oldu. Firsat bulupta alamadim malzemelerim oylece duruyor. Ama her motor gördüğümde icim kıpır kıpır oluyor. Sabir diyelim ne yapalim aliriz elbet zamani gelince..

Dadaşlar diyarından herkese selam olsun..

Tekeriniz duz bassın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tavuk ezen koyuna çarpan biri vardı ?

Benimde 10 yıl bitmek üzere forum da murat gergerli ve ihtiyarı çok özlüyorum motorsiklet tamiri hayatım onlarla başladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar