Eski motosikletlerinizi özlüyor musunuz?

Jawa mızı özlüyorum. Dağ bayır git bişi olmazdı. Çok yakar ayrı konuydu. Bide yağlı benzin şartı vardı. Yağı az fazla girince kara duman atardı. :)

2004ten 2010a kadar 3 defa Gilera Nexus 500 alip sattiydim, toplam 100 bin kmye yakin yol yapmistim o motorla. Hala ozlerim, hatta su son 5-6 senedir sahip oldugum vitesli motorlarla gezmemin sebebidir o motor. Cunku artik uretilmeyince o kadar guzel olup binmesi surmesi de keyifli olan motorlar arayisindan viteslilere gecip bugunlere geldim.

Gilera Nexus 500 benim motosiklet maceramin mihenk tasi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CB1000R dışında özlüyorum eskilerini... Cruiser'ı hele. Nasip...

2012-2017 yıllarında kanuni seyhan kullanıyordum. Motor çin malı olduğunu için sökmediğim parçası kalmadı sonuçta parçası ucuz. Sök tak yapa yapa herşeyi bunda öğrendim. Tek sıkıntısı 80 i geçmiyordu. 80 i geçmediği için eds ve radara girmiyordu:mrgreen: Şuan sym kullanıyorum. Eski motorun özlediğim 2 özelliği var. Biri amortisörün iyi olması, diğeri oturuşu ve sürüş tarzı

Ben eski motorumu pek özlemiyorum kendisini cok ittim ama suanki Ybr 125imi satmaya korkuyorum satarsam cok ozlerim namussuzu, yarin dunya turuna cıkıyoruz deseniz saat kaçta yola cıkıyoruz diye sorarım. O derece alıstim sorunsuzluğa

Al benden de o kadar. Herhangi bir yolculuğa çıkacağımda, baktığım tek şey benzin var mı yok mu idi. Kullandığım motorlarımın hepsinden ayrılmak bir miktar üzdü ama unuttuk, lakin Ybr yi pek unutabileceğimi sanmıyorum, heleki benzin fiyatları da böyle artarken.

2007 600F'im alevim ne kadar çok severdim, ne nazarlara geldi, sattıktan sonra gözümden yaş geldiğini bilirim, ah ulen param olaydı verirmiydim seni ellere, hayalimdeki motordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar