eski motorum mavi olarak gelio :D

süper valla motorun güle güle kullan güzel boyamışsın inşallah dahada iyilerine binersin kardeş

arkadaşlar ne derseniz deyin ybr si olan buyursun gelsin 19-19 karbrtör var üstünde klepe özel yapım kavrama ile oynandı. bırakın sinyalleri far bile yok. + bide bi arkadaş ruhsatta mavi sorun olmasın dio arkadaşım bu motor ömrü hayatı boyunca ne ruhsat ne plaka görmüş bişi.

Aman ne güzel, birde marifet gibi anlatıyo.
Kardeş sen abi sözü dinle, farını, aynanı, sinyallerini tak.:cat:

herkese slm
ben bu siteye yeni üye oldum.
burgman 400 arıyorum 2004 model 6500 tl ye kadar ama 3000 peşin kalanına 6 ıncı aya tek çek vericem. yardımlarınıza ve ilgilerinize simdiden teşekkürler.

arkadaşlar eski motorum mavi olarak geri gelio satmıştıuk iskeletini ayrı motorunu ayrı şimdi gelio cumartesi alıcam bide mondial cup alıcam. arkadaş yapmış baya güzel eski hali bu yenisinide çekerim :d:D

arkadaşlar motorun tipini begenip yorum yapmadınızmı :dD::D tipi öle ama ybr tokatlıyo.

güzel kardeşim motorun bastıgı zaman kopuyosa yolda sallama boşver en kralı sensin motor motordur todaya binecegime buna binerim

teşekürler arkadaşlar. benimde bütcem olsa iyilerine binmek isterim ama anca işte buna biniyoz ama yinede gidiyo bari tipi olmasada gidiyo :D:D:D

herkese slm
ben bu siteye yeni üye oldum.
burgman 400 arıyorum 2004 model 6500 tl ye kadar ama 3000 peşin kalanına 6 ıncı aya tek çek vericem. yardımlarınıza ve ilgilerinize simdiden teşekkürler.

Öncelikle hoşgeldin abim aramıza :rendeer:
O konuyu başka topicte açabilirsin örnek satılık motolar vs gibi..
Biraz gezmeni tavsiye ediyorum siteyi çözdükten sonra eminimki bulursunuz tşkler..:bounce:

teşekürler arkadaşlar. benimde bütcem olsa iyilerine binmek isterim ama anca işte buna biniyoz ama yinede gidiyo bari tipi olmasada gidiyo :D:D:D

arkadaşım kimse senin motoruna laf etmiyor merak etme bizim bütçemizde sınırlı ama kendini bu işe adamın insanlarda var ama biz o kadar değiliz bana sadece YBR tokatlaması garip geldi neyse iyi sürüşler..:bounce:

ben sınyalde ayada dıılım madem motorunu bukadar cok sevıyosun ede avatarıda araba resmı var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harikasın dostum ::D inanın eskı bi motorla ugrasmak yenı bı motor kullanmaktan daha zewklı :) bendede döküntü bi titan war ordan bılıorum ama boyasını aksesuarını boşwer frenını sınyalını yaptır kardes fazla parada tutmaz emınım benım motorda bakımsızdı 5 ytllık balata yuzunden kaza yaptım :) trafıkde sınyal weremedıgım ıcın aynı yerde bı kac tur atmam gerekıodu bazen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar