eski motorum mavi olarak gelio :D

Motosikleti
ZX12R
bi 103 bu kadar olur başka olamaz galıba..

ben böle 103 görmedim yaah..

Mersin İl Temsilcisi
avatar resminde araba, kendisi mobylette düşkünü ( eminim maddiyatı uysa daha iyi bişiler alırdı), aynasız, sinyalsiz ve muhtemelen kasksız...
biz 1 şubatta yollarda ölmek istemiyoruz diye bas bas bağıralım ama bu imajın yollarda ybr tokatlaması ( sanki her ybr alan tokat yarışına giriyor da ) harika bir protesto katkısı olacaktır.
hani şu geçenlerde güneyin incisi modifiye bir ybr vardı, allah muhafaza bu topiği okusun hemmen iddialaşıp asfaltı yakarlar ve "YOLLARDA ÖLMEK İSTEMEYEN" dostlarımız "YOLLARDA ÖLMEK İSTEYENLER ADINA ARTIK NE SÖYLER" bilemem...
aklıma büyük şair Fuzuli'nin bir mısrası geldi;

SÖYLESEM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...

bırakın tokatlaşsınlar.. en sonunda gazeteye 1 güncük haber olurlar biter..ybr tokatladıkları + canlarından olduklarıda yanlarına kalır..

bunlarda mopet bunlar cok hızlı gitmes belki ama en azından ona kıyasla bunların şekli yeter

rica ederim nedemek elimizden geldiğince paylaşıoz bizimde bi katkımız olsun:cherry:

motoru aldım:) resimlerini yarın koyarım. yukardaki mopedler güzel. egsozlar hep specıal:D

haa bu arada bi arkadaş avatarda araba resmi var demiş motoru yeni aldım motoru koyarım. aslında arabaları daha çok seviorum ama ilçede gezilmio araba büyük geliyo.

Son düzenleme:
hocam umarım sende mopetin üstüne uzanarak kullananlardan değilsindir... kusura bakmayında dingil diyorum ben o tiplere.hatta bir kere buca bornova arasında ybrnin üstüne uzananı gördüm. allah akıl fikir versin.

hocam umarım sende mopetin üstüne uzanarak kullananlardan değilsindir... kusura bakmayında dingil diyorum ben o tiplere.hatta bir kere buca bornova arasında ybrnin üstüne uzananı gördüm. Allah akıl fikir versin.

o zaman daha hızlı gidiorlarmış..Öbür tarafa daha çok yaklaşıyoruz diorlar :cherry::cherry::bounce::queen:

evet peugeot lar mobyletler ybr tokatlayabilir 170 yapan mobyletler ybr de tokatlar cbf de twisterde 2 zamalı oldukları için çok büyük avantajlılar biraz da oynama ile manyak bi makine haline geliyorlar fakat tavsiye edilirmi bilmem yerden yarım metre yükseklikte 170 kmh vede cılız mılız bi çatı :S:S:S:S

hocam umarım sende mopetin üstüne uzanarak kullananlardan değilsindir... kusura bakmayında dingil diyorum ben o tiplere.hatta bir kere buca bornova arasında ybrnin üstüne uzananı gördüm. allah akıl fikir versin.

yok ben oturmayı tercih ediyorum :cherry::cherry::cherry: ewt cılı bi motor bayaa hafif hemde bayaaa:p:cherry:

bunlarda mopet bunlar cok hızlı gitmes belki ama en azından ona kıyasla bunların şekli yeter

hacı nasıl resmler ya cok güzel olmus birinci resimdeki cok hosuma gitti bnde mopedime böle egzoz fln nerde yapabilirim ya :D hgosuma gitti harbiden sesi nasıldır acaba cok merak ettim dinleme imkanımız varmı acaba ?

sesi güzel 50 tl ye satılıyo bu egzoslar racing ekzos olarak geçio uzun eksoz olarakta geçio performans ve ses gercekten güzel

işte arkadaşlar yeni hali bu ama yaza değişiklikler olucak özellikle rengi

hacı nasıl resmler ya cok güzel olmus birinci resimdeki cok hosuma gitti bnde mopedime böle egzoz fln nerde yapabilirim ya :D hgosuma gitti harbiden sesi nasıldır acaba cok merak ettim dinleme imkanımız varmı acaba ?

arkadaşım senin motor yeni bende olsa süper yaparım onu:p
egsozları sormuşsun egsozun adı special (sipesiyel) egsoz. ama sana çır çır egsoz kulanmanı tavsiye ederim onun görüntüsü var ama kalkışı hızlanır motorun ama kesilir motor hemen. çırçır da ise kalkış normaldir ama motor açılırda açılır. tabi kendin bilirsin. burda 20 ytl o egsoz

arkadaşım senin motor yeni bende olsa süper yaparım onu:p
egsozları sormuşsun egsozun adı special (sipesiyel) egsoz. ama sana çır çır egsoz kulanmanı tavsiye ederim onun görüntüsü var ama kalkışı hızlanır motorun ama kesilir motor hemen. çırçır da ise kalkış normaldir ama motor açılırda açılır. tabi kendin bilirsin. burda 20 ytl o egsoz

usta bnde cırcır egzoz değilde mobis var dediğin gibi kalkısta normal sonrada hızlanıo 95 km/h kadar gittim hemde bazıları uzanıyo ben uzanmasını bilmediğim ve o kadar saf olmadıgım icin uzanmadan 95i buldum hemde 12 12 karbüratör :D ama gercektende o egzozlar special dediğin cok güzel görüntü verio bi ara alsakmı :D sen nerde oturuon kardeS?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar