eski motorum mavi olarak gelio :D

arkadaşlar eski motorum mavi olarak geri gelio satmıştıuk iskeletini ayrı motorunu ayrı şimdi gelio cumartesi alıcam bide mondial cup alıcam. arkadaş yapmış baya güzel eski hali bu yenisinide çekerim :d:D

arkadaşlar motorun tipini begenip yorum yapmadınızmı :dD::D tipi öle ama ybr tokatlıyo.

Son düzenleme:
ybr mi tokatlıo :) iyimiş inşallah bigün hayabusaylada kapışma imkanın olur ne diyelim..:)

Bu motorun sinyalleri ile aynaları nerde ben göremedim.:silent: sanırım ön farda boyanmış.

ybryi tokatlaması için o motora en az bi ikinci el ybr parası kadar masraf yapmak gerekir bende vardı eskiden o yüzden biliyorum...görüntüsü çok güzeldi ama yinede ayna sinyal çıkartmadım seninde takmanı tavsiye ederim...

bakmadıktan sonra aynanın vermedikten sonra sinyalın tokatlamadıktan sonra ybr nin bir anlamı yok :)

arkadaşlar ne derseniz deyin ybr si olan buyursun gelsin 19-19 karbrtör var üstünde klepe özel yapım kavrama ile oynandı. bırakın sinyalleri far bile yok. + bide bi arkadaş ruhsatta mavi sorun olmasın dio arkadaşım bu motor ömrü hayatı boyunca ne ruhsat ne plaka görmüş bişi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar