Eski Model r1 veya r6

Eski model (98--99) r1 yada r6 kullanıcısı olan arkadaşlar varmıdır?Konuyla ilgili bilgiye ihtiyacım var.(+)ları (-)leri nelerdir ?Eski model olması sebebiyle karşılaşılabilecek sorunlar neler olabilir?Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler...

kardeş bende almak istedim eskı model bana dedılerkı yok pıston blok krank yorulması var işte motor yorgun olur eskı model alıyosun bellı olmaz onlar arab gıbı degıl en dsuk devırı 6-7bın alınmaz dıyolar ve banada mantıklı gelıyo ve benım dusuncem bu dıger kardeşlerimiz ne der bılmıyorum yardımcı olduysam ne mutlu

bende 2004 model var ama ben memnunum daha eskısıne bınmedım hıc... surenlerınıde tanımıyorum ama 2004 bence 600 cc aynı sınıf ve model klasmanında cok sert bı makına.. yanı surus acısından agresıf bı makına hata affetmeyen... coook serı ve sorunsuz bı makına

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim bende bayğı araştırma yaptım bu konuda
gerek enjeksiyon elektronik ateşleme gibi gerekse yeni aerodinamik yapıdan dolayı race motor alacaksan 2004 ve üzeri model olsun

Abimde 1998 model R1 var özelden msj atarsan mail adresini veririm.Yada benim maili ekle:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar