- Konu Yazar
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar 2007 model kymco CK125 im var öğrenci olduğum için bütçe buna yetti ve oldukça uyguna aldım motor eski model olduğu için parça bulmakta çok zorlanıyorum ve ayrıca sanayideki çoğu ustada bakmıyor ilgilenmiyor bayi servis desen zaten yok ustalara yalvarıyorum baksın diye ama nafile çok şükür şu anlık motor bloğu da bir problem yok ama silindirine pisto larına krankda falan bir problem çıkarsa diye her gece düşünüyorum motorun km si belli değil en sonki muayenede 83.000 km yazılmış benden önceki sahibide en az 10k yapmıştır diye düşünüyorum yani anlayacağınız motor 100.000 km ye çok yakın eğer blokta bir sıkıntı vs çıkarsa direkt hurda mı bu motor yapılmasının bir yolu yok mu diğer sorum ise öğrenci olduğum için okuduğum üniversiteden yazın motoru memleketime götürmek istiyorum yaklaşık 450-500 km cesaret edip çıkasım var dinlendire dinlendire gitsem yolda motoru elime alır mıyım acaba eski model motoru olanlar nasıl topluyor çok merak ediyorum bilgi verebilicek olan varsa çok sevinirim