Eski kasa ve Yeni kasa YBR

Arkadaşlar eski kasa YBR (2004 model) ve yeni kasa ybr (2005-2007model)'ler arasında ne gibi farklar var? :silent:

Teknik, teknolojik, malzeme ve işçilik farkları var mı? :silent:

Yoksa tek fark eskilerin üzerindeki kocaman YAMAHA yazan sticker olması yenilerinde ise yamaha'nın amblemi olması mı? :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bildigim kadariyla yeni kasa ybr'ler Cin'de yapiliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski ybr'ler japon degil miydi?

Kendi bildiğimi söyleyeyim parçalar çinde üretiliyor sonra Honda mühendislerince test ediliyor Türkiye de montaj ediliyor.. Kapiş?

1-grenaj
2-elektrik sistemi
3-arkadaşlar günümüzde iş gücünün düşük olması sebebiyle tüm global firmalar montaj hattını çinde kuruyor.dolayısıyla çinde yapılan herşey kötü oluyor anlamına gelmez bu.ayda 150 dolar maaşa işçi çalıştırılan bir ülkede tabiki büyük firmalar ürünlerini üretirde montajını yaptırırda.

kardeş 2004 ybr ler daha hızlı geldi bana silindiri büyük zaten biraz. 2006 lar felan pek gitmiyo gibi birde çin malı resmen madein china yazıyo.
arkadaşlarım var benm honda titana japon malı yani.kötülüyolar 2006 ybr leri daha iimiş lafta sizce.

Kendi bildiğimi söyleyeyim parçalar çinde üretiliyor sonra Honda mühendislerince test ediliyor Türkiye de montaj ediliyor.. Kapiş?

uzaktan yakından alakası yok yanlış biliyosun...2004 ybr 12.5 hp 2005-6-7 10.5 hp ama hızları 1005-110 km kadar pek fark yok 2006 larda elektrik sistemi değişik kontakla birlikte yanıyor parklar avrupa sıtandartlarında yani 2004 de kendin yakıyosun malzeme kalitesi içinde sadece şunu örnek gösterebilirim tanıdığım birisi 2006 ı ybr yi sola yatırdı sinyal kırıldı amurlukdan bende sola yatırdım sadece yamuldu esnedi yani malzeme kalitesi 2004 lerde daha iyi zannedersem...ampullerde değişiklik var 05-06-07 lerde balon ampul ve yuvarlak far kullandılar 04 lerde kare far H4 ampul var aydınlatma muhteşem:cat: KAPİŞ?

Yamaha kullanıcıları açıklayabilirmi lütfen?
Benim aklımda da bazı şeyler varda böyle diil..
Mesela eski modellerde silindir üst kapağında geri dönüşüm çıkışı yok (ben benim titandakini iptal ettim mesela)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yamaha kullanıcıları açıklayabilirmi lütfen?
Benim aklımda da bazı şeyler varda böyle diil..
Mesela eski modellerde silindir üst kapağında geri dönüşüm çıkışı yok (ben benim titandakini iptal ettim mesela)

Yeni ybr lerde dönüşüm var..Eskilerde yok....Haklısın...Yeni kasalar eskisine göre daha kısa gördüğüm kadarıyla.....

Eski ybr ler daha estetik....Tek kusurları kontak arızaları..Kronik olarak hepsinde yaşanır....

Yeni ybr lerde dönüşüm var..Eskilerde yok....Haklısın...Yeni kasalar eskisine göre daha kısa gördüğüm kadarıyla.....

Eski ybr ler daha estetik....Tek kusurları kontak arızaları..Kronik olarak hepsinde yaşanır....

Topiğinde Er-5 için hayırlı olsun dedikte Mete ile kavgadan görmedin HAYIRLI OLUN güle güle kullan altında paralansın:)

ybr motor aksamında birkaç parçası dışında tamamı çinde üretiliyor ve toplanıyor. türkiye ye 8-10 parça olarak getiriliyor. son toplama işlemi türkiyede bayide veya serviste yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar