Eski bir motorcuyu alirmisiniz araniza

hoşgeldin abi aramıza...yalnız problem şu ki site üyelerinin çoğu ben ve benim gibi genç tayfadan...yani bize çoluk çocuk muamelesi yapmayasın...sen ağır abisin... :queen: :queen:

kızmadın dimi abi...yeni gelenlere böyle sulu şakalar yaparım...genelde bişey demezler bana...ellemezler yani...raporluyumda ondan...mete dir ne yapsa yeridir hesabı...

ne iş yapıyorsun .... :king:

hoşgeldin zagortenya....
iyi iyi, bizim kuşağın oranı artıyor bu sitede

Hoş geldin zagor tenya, doğru yerdesin. Ben de katılalı yeni oldu ve çook memnunum. Bu çocuklar insanda bağımlılık yapıyor, benden uyarması....

Süper Moderatör (BBRR)
deamon, o soradan çıktı bide çok karışık olurdu sayfa düzeni o yüzden ben onu bu sınıfa sokmuyom :cherry:

Dostum aramıza hoşgeldin...

Umarım en kısa zamanda istediğin makinana kavuşursun... Bizim Jenerasyon için benim makinayı bir araştır... Tavsiye ederim... Ağır motor doğrusu...

:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam herkese
mete han sen hiç merak etme ben buradaki herkesten daha gencim ve daha çocuğum. asıl sizler bana çoluk çocuk muamelesi yapmayın. :flower:

BBRR senin makine nasıl memnun musun. ben hala ne alacağıma karar veremedim. sıfır çinlilerle 2. el japonlar arasında bocalıyorum. karamba karambita.

GreatWhiteShark memnunmusun makinenden. c. tesi keeway almaya gittim Bağlarbaşı bayyiye. orada senin makineden gördüm. yine en başa döndüm o yüzden

Walla bravo dile kolay yaş 41 ama nüfus cüzdanında öyle yazdığı için herhalde.
yoksa yaş 25 ya var ya yok değil mi? Hoşgeldin...!

Walla bravo dile kolay yaş 41 ama nüfus cüzdanında öyle yazdığı için herhalde.
yoksa yaş 25 ya var ya yok değil mi? Hoşgeldin...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar