Eski Ayakkabilari Atmayin ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evde bir kenara atmış olduğunuz ayakkabılar, çocukların yüzünü güldürebilir Bence gayet güzel bir kampanya bu.. Kendinizinkiler olmasa da kuzenlerinizin, kardeşlerinizin, yeğenlerinizin, vs ayakkabıları işe yarayabilir.. Yapmanız gereken şey de çok zor birşey değil.. Kullanmadığınız ayakkabıları herhangi bir Beta mağazasına götürüyorsunuz ve mağazalarda ayakkabılar onarılıp, yenilenip, yeni sahiplerine ulaştırılıyor.. Bu kampanya Eylül ile Kasım ayları arasında sürecekmiş sadece.. Aşağıdaki linkte gerekli açıklamalar ve ayrıntılar ile firmanın tüm mağaza adreslerine ulaşabilirsiniz

http://www.betashoes.com/tr/customer_campains.asp?news=55
mutlu.gif felan yane :cat:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bilgi için teşekkürler.(sosyal duyarlılığını,benzeri diğer başlıklarını takip ediyor ve takdir ediyorum)

Moderatör (forrap)
Aklıma birşey takıldı...Benim 43-44 numara ayakkabılarımı hangi çocuk giyecek ki:silent: Acaba genel olarak yoksullara yardım kapsamında mı topluyorlar yoksa çocuklara yardım olarak mı?Küçük numara ayakkabı da bulunup bi şekilde bağışlanır bağışlanmasına ama tam olarak her ayakkabıyı götürmek konusunda kararsız kaldım...

Birde bu tür yardımları genel kapsamda giyecek olarak toplayan yerlerde var.Mağaza şeklinde fakirlere yardım yapıyorlar.Deniz feneri derneği ve benzeri kuruluşlar var bunun içinde,aklınızda bulunsun...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Deniz fenerine ben olumlu bakmıyorum nedenlerim var ve şimdi burası yeri değil. Haklısın lakin bu çocuklar 18 yaşına kadar sanırım yardım görüyorlar. Aslında eski adı sokak çocukları derneği olan bu kuruluşun bizzat kurucusu da sokaklardan gelme bir insandı hatırladığım. Aralarında iri çocuklarda var, bence götür. Bizim evdeki bir sürü ayakkabıyı annem atmış bizim buralarda yardım edilecek adam yok köydekiler bizlerden zengin (kozak fıstık, zeytin, havyancılık) bir çift buldum bana küçük 42 numara komşulara da soracağım ve götüreceğim bir çocuğun bayram öncesi ayakkabıyla sevineceğinin düşüncesi bile anlatılamaz duygulara boğuyor beni.

Harika ya.Ben zaten ayakkabılarımı beta dan alıyorum.Bizde kara kara düşünüyorduk kime vereceğimizi.Allah razı olsun beta ayakkabıdan.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
up
faja_na.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar