Gayet basitçe, "düz yazı" olarak başımdan geçeni yazdım, ancak halaaa bir karşıtlık kusur bulup saldırma tahrik amaçlı yazılar yazılıyor, gerçi gecenin ilerlemiş saatine yoruyorum bu işi.
Şurda yazılan işi sizde kontrol edin ara sıra, bi yerlerde bir haber okuyupta tanımadığım halde, üzülüp günümüzü bok etmeyin babında.
İşin tuhaf/mistik tarafını yazdığım halde, belki anlak problemi olanlar için bidaha bahs edeyim
Motor ile seyahat edip motoru yerine alıyorum, bazı parçaları ve boya bakım için yavaştan söküme başlıyorum, o esnada yedek parça temini iletişm kazasına uğrayıp, moral bozukluğu ile yarım sökük şasi kadroyu geri takıp, kafa dinlemek için balık avı yaptığım dağ rampası tırmandığım tırmanırken köküne kadar torku keyifle kullandığım güzergahta sürme planı yaparken!!(gün içerisinde)
Yedek parça işi olmasada(kii oda hall oldu) şasi boyama kararı ile, tekrar söküme başlamamla beraber, ön dişli civatasının yerinde olmadığını!!
Şayet o şekilde yola çıksa idim belkide bir uzuv kaybı, kaza belaya uğrayabileceğimi
Bu hale sebebin bir sakallı dede olmadığını, sadece o an kişiyi sevk/şevk eden bir düşünce ile tekrar sökümle bu olayı fark etmemden ibaret olduğunu .
50 kere yazdım, içerim sıçarım s.., bilmem anlatabildimmi, dini çok bütün bir kimse değilim! ama çok şükür okuduğum kitaplar bana bu konuda(kader/kaza/vs) bazı hallerin, """her insanda""" kontrolünün elinde olmadığını, bunun çeşitli şekillerde yaşama yansımalarının olduğunu, bilir ve söylerim
İlk mesajın sonunda, not olarak gerek popüler kültür gereği herhangi bir kutuba bağlı olmadığımı, peşinen yazının kuş beyinliler tarafından başka mecraa'lara çekilmememsi gerektiğini ifade ettim, kusursuz yazdığımı yada kendimin kusursuz olduğumu yazmadım, bilmem ne kanalındaki bir dönem popüler sırlı mırlı dizi serisindeki gibi, bir asalı sakallı dede tarafından uyarılmadığımı, ancak motoru o halde toplayıp (toplar toplamaz derhal 100 kilometre öteye gidecektim) çocuk gibi 35' yaşına gelmiş adam sırf siz durumu idrak edin diye bu satırları kaleme alıyorum, artık bundan sonrada, absürd tahrik edici, cahilce, okuduğunu özümsemeden yorum yapan olur ise, onu her neye tapıyorsa!! ona havale ediyorum
not: ister için sıçın yada s.. , bazı kaynaklardan okudugum kadarı ile, belanın defi için, sadaka/fitre/zekat(hem manevi boyutta bu fayda, hem sosyal dayanışma), dua gibi şeyleri ihmal etmeyin, tabii inanıyorsanız(her neye ise artık)