[Erzurum - MT]

yanlış yere yanlış başlık açmışsın bu konu kilitlenir :D

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] ERZURUM MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Adana İl Temsilcisi
Erzurum MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kosskoca forumda bi hemşerim yok yaw :salut:

var kardeş ben yıllardır burdayım da yeni yeni erzurum motosiklet konusunda canlanıyo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eeeee bu kadarmıı? önümüzdeki yaz kısmet olurda sağlam bi 600rr alırsam İst'dan memleketime gelmeyi düşünüyorum.. gelelimde canlandıralım oraları bii.. :)

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Selam buffer:)
Ben Erzurum'a 9 aylıgına geliyorum. Bu pazartesi ordayim, 11 aralikta bir motosiklet kiralayip etrafi gezmek istiyorum. Sen civarda nereden kiralanir nereden satin alinir biliyor musun? (Bu arada kışların sağlam gectigini biliyorum, 1 haftaligina kiralayip etrafi gezmeyi planliyorum soguklar bastirmadan. belki yaza satin alacam)

Ses cikmasina sevindim:)

burada motor kiralayacağımız hiç bir yer yok kusura bakma geç oldu biraz<

ankara'dan erzurum'a tainimiz çıktı.

tatillerde oradayım.

erzurum mt nin sayfası 2 bile olmamış :) soğuk memleket ondan heralde

Universiade 2011'e bekleriz...

Merhabalar...

Merhabalar,
Ben Atilla, 33 Yaşındayım, Elazığlıyım, özel bir şirkette çalışmaktayım ve görevim gereği yaklaşık 2 yıldır Erzurum'da bulunmaktayım. Bu süre içinde Erzurum'da (Ağır iklim koşılları nedeniyle) motosiklet kullanımının çok düşük oranda olduğunu gözlemledim. Ancak sayıları az da olsa, Erzurum'da bulunan motosiklet kullanıcılarının/meraklılarının birkaç cümle ile kendilerini tanıtmasının ve motosiklet kullanıcısı/meraklısı arkadaşları forumdan haberdar etmesinin bu platform üzerinden tanışmak ve paylaşımda bulunmak açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
Herkese selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar