Erzincan mt'ye selamlar bende Erzincan'ın Refahiye ilçesinin Sarı Koç köyündenim.Her yaz görürüm memleketimi.
Köyüne motorla mı gelisen?
Yok be abi nerdee :salut: arabayla geliyorum![]()
herkese merhaba.erzincanla ilgim yok ama bir arkadaşım oralı ve oraları çok met ediyor.inş bir gün gelirim.hayırlı uğurlu olsun.yalova-bulgaristan mt :cat:
herkese merhaba.erzincanla ilgim yok ama bir arkadaşım oralı ve oraları çok met ediyor.inş bir gün gelirim.hayırlı uğurlu olsun.yalova-bulgaristan mt :cat:
Ö.Z.€.R;1100970' Alıntı:Erzincan için bir gezi düzenleyelim ozaman seneye. Maddi ve manevi yönden kendimizi hazır hissettiğimizde şöyle 1 hafta-10 günlük güzel bir gezi yaparız.
Gezi
Seneyene zaman
Erzincandanerede
Motosikletlerle.
Gelmek isyeteyen bütün arkadaşlarla.kiminle?
Pozitif_man ve tüm MT Erzincana duyurulur.Eski üyeliğim scooter_mania yı bitirip yeni üyelik açtım.Ve köye motoru getireceğim 10 gün kadar köyde olacağım.Honda Titan alacak babam 2 hafta sonra minibüsle getireceğiz oraya.Oraya geldiğimde hemen bir gezi düzenlermiyiz?
Birde ben vitesli motoru ilk orada öğreneceğim.Babam hemen öğrenirsen köyden erzincana gidebilirsin dedi.Sonrada İstanbul'a geri getireceğiz motoru.Maceraya İst. devam edeceğimNeyse çok heyecanlıyım,Çok yazdım.Oraya geldiğimde Erzincan merkezde buluşmak üzere :wiinkk:
Düzeltme:Ya heyecandan bir şeyi söylemeyi unutmuşum.(Eğer burayı okuyan biri varsa) Ben Erzincana geldiğimde ehliyetsiz olacağım.Erzincanda polisler çok çevirme yapıyorlar mı?