Ertuğrul Öz'ü kaybettik

allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin.dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

bugün gördüm yazıyı :( , allah mekanını cennet , ailesine sabır versin :(

Allah Rahmet Eylesin...umarim Birdaha Böyle üzücü Haberler Için Buraya Mesaj Yazmayiz...kazasiz Sürüşler Dilerim.:pale: :pale: :pale:

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin zor yav gerçekten şok oldum 1 hafta'dan beri nete girmemiştim şu olanlara bak çok üzüldüm Allah rahmet eylesin moralim bozuldu ya

allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun ,

geride kalanlara ve ailesinede allah sabır versin ,

huzur ıcınde uyu Ertuğrul abi.......

Ertuğrul kanka naber...hadi çık ortaya...bunlar şakaydı de...ulan benden betermişin...bende kendimi makara bi adam sanırdım...

biliyom bakıyon siteye...

hadi kalksana...yakıştımı sana ölüm...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar ertuğrul abi benim akrabam dı çok üzüldük çok ağladık yozgatta annesinin babasının nasıl feryat ettiğini duysanız içiniz parçalanır bakın şu motor sevdasından vazgeçin allah korusun belki bigün sizin anneniz babanızda öyle feryet edecek. istermisiniz bunu hı.

sevgili ertuğrulu aramızdan alan zaten motosiklet değil, bilinçsiz ve sorumsuz araç sürücüleri
eminim ki en kolayı motosikleti suçlamak tabii ama durum malesef çok daha vahim
böyle bilinçsiz, sorumsuz, cahil kişiler trakifte oldukça bırakın motora binmeyi yakında kaldırımda yürümeye bile korkucaz
o zaman da dışarı çıkmayalım mı diyelim
evet sevgili ertuğrulu aramızdan alan bir yanlış
ama bu yanlış kesinlikle motosiklet değil...
Nurlar içinde yat ertuğrul
namı diğer akira

allah rahmet eylesi :salut:
ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum
çok üzücü bir olay...

Şimdi gördüm çok üzüldüm.
Allah (C.C.) rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
Allah (C.C.) kalanlara uzun ömür versin.
Hepimizin başısağolsun.

arkadaşlar ertuğrul abi benim akrabam dı çok üzüldük çok ağladık yozgatta annesinin babasının nasıl feryat ettiğini duysanız içiniz parçalanır bakın şu motor sevdasından vazgeçin allah korusun belki bigün sizin anneniz babanızda öyle feryet edecek. istermisiniz bunu hı.
Acınızı anlıyor ve en içten duygularımızla paylaşıyoruz buna emin olun buradaki bir çok motorcu kardeşim gibi...
Dün Hyomla rahmetli kardeşimin vefatından biri ilk kez yol yaptım yaklaşık 100 km.Emin olunki her kilometresinde aklımda Ertuğrul vardı.Biz motosiklet kullanıcıları arasındaki bağ bir başka oluyor bunu bu makinenin üzerine binmeden anlayamazsınız.Tüm olumsuz yönleri çevrenin sürücülerin cahil düşmanlığına rağmen motosiklet beni bir gün bırakır fakat ben onu bırakamam...
Mekanın cennet olsun sevgili dostum...

henüz bugün görebildim bu kötü mesajı ve şokdayım.ertuğrul abi kadar insanları motosiklet konusunda bilinçlendirmeye çalışan,her sorumuza cevap veren birinin böyle bir mesajda yer bulması berbat bir durum,

ateşd düştüğü yeri yakar tabi fakat mekanı cennet olsun,allah ailesine sabır versin...

Allah rahmet eylesin

geçtiğimiz pazartesi günü ailesine taziyeye gittim, kaza yı konuştuk bir ara, bölünmüş yolda senin istikametinde seyreden yolun en sağındaki araç belediyenin kaçak olarak iki yol arasını doldurmasıyla meydana getirdiği geçişi farkediyor ve aniden sola kırıyor. herhangi bir tarfik işareti ikazı yok .Suç bence tamamen araba sürücüsüne ve iki yol arasındaki çukuru dolduran belediyede..
Bu durumda kaza kaçınılmaz arkadaşlar.
Ailesi ( özellikle Ablasının beyi eniştesi) MT camiasında yazılan başsağlığı taziye mesajlarını okuduklarını belirttiler.Tanıyan tanımayan çok seveni varmış, hepsinden Allah razı olsun dediler..

sevgili ertuğrulu aramızdan alan zaten motosiklet değil, bilinçsiz ve sorumsuz araç sürücüleri
eminim ki en kolayı motosikleti suçlamak tabii ama durum malesef çok daha vahim
böyle bilinçsiz, sorumsuz, cahil kişiler trakifte oldukça bırakın motora binmeyi yakında kaldırımda yürümeye bile korkucaz
o zaman da dışarı çıkmayalım mı diyelim
evet sevgili ertuğrulu aramızdan alan bir yanlış
ama bu yanlış kesinlikle motosiklet değil...
Nurlar içinde yat ertuğrul
namı diğer akira

kesinlikle katılıyorum..daha bugün(cuma) 2 kez üzerime çıkmak için can atan bir araçtan kıl payı kurtuldum...araba kullanan insanlar üzerimize direksiyon kırmaktan vazgeçerlerse kayıp vermek yerine güle oynaya motor kullanırız.

Ertuğrul Kardeşimizin Davasinin Gelişimi Hk..

yok mu bir gelişme ?

ARKADAŞLAR. BENİ ŞİMDİ ERTUĞRUL'UN KARDEŞİ ARADI.
KAZANIN MAHKEMESİ 21 ŞUBAT 2007 (ÇARŞAMBA) TARİHİNDE SAAT 09.30 DA ALAÇAM/SAMSUN MAHKEMESİNDE BAŞLIYOR. İNŞALLAH ORADA BULUNACAĞIM. GELEBİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN İLGİNİZİ ESİRGEMEYİN. ALİESİNİN HEPİMİZE İHTİYACI VAR...

Allah Rahmet eylesin..Geride kalanlara da sabır diliorum.Hiç tanımasam da diğer arkadaşlarımın söylediği gibi motor camiasından bu tür haberler almak çok kötü..

site yönetimindeki arkadaşlar,

ertuğrul'un mahkemesini ana sayfadan uygun formatta sabit bir şekilde duyurabilir miyiz 22 Şubat'a kadar ?

MT büyük bir aile, böylece daha çok arkadaşımızın haberi olacaktır.

ertuğrul'un ailesine vereceğimiz destek kendi camiamıza yani canımıza sahip çıkmak değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar