Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm:pale: ailesine ve motor camiasına başşağlığı yakınlara sabır diliyorum.

Akira,x,y,z sürekli etrafımızdan motorcular eksiliyor.artık birşeyler yapmamız gerekmiyor mu?
Allah sevenlerine sabır,Akira'ya da rahmet versin... :(

Bu arada unutmayın İLK YARDIM HAYAT KURTARIR!

Alışamadım Yokluğuna

Evet acı ama gerçek.Kıymetli dostum ve mesai arkadaşım Ertuğrul'a Yüce Allah(cc)tan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum.Sanki bir rüya hala inanamıyorum.Gencecik yaşında nerden buldu bu kaza O'nu.Ne günlerimiz vardı.Tek tesellim bekar olması.O iyi bir arkadaş ve İyi bir makina mühendisiydi.Mekanı cennet olsun.

Lütfen motosiklet kullanıcıları Motora binerken sadece kendinizi değil arkanızda bırakacaklarınızıda düşünün.Çünkü çok zor bir durum.

allah rahmet eylesın yakınlarına sabırlar dılıyorum bıdah boyle uzuntu yasamayalım

Abi inanamıyorum ya. Hepimizin başı sağolsun... Allah yakınlarına sabır versin.

Dalgın dörttekercilerin sorumsuzluklarının bedeli dikkatli ikitekercilerin hayatı olmamalı.Ne var ki,herzaman olduğu gibi homurdanmaktan başka bir sonuç çıkmayacak ve kardeşimiz öldüğüyle kalacak.Çok yazık...

Sürücü Serbest

Ve sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest !!!
Bazı arkadaşlar avukat görüşmeleri ile ilgili yorumlar yapmış ama ben gereksiz açıklamalar yapıp konuyu saptırmayacağım... Biz gerekeni yapıyoruz meraklanmayın...

umarım kazaya sebep olan şahıs suçsuz kalmaz.Tüm motosiklet severlerin ve ailesinin başı sağolsun..

bugün sevgili kardeşim ertuğrul'un ailesini ziyarete gittik tiger ile. ateş düştüğü yeri yakıyor derler ya öyle bir durum ki anlatılması tarifsiz.. konuşmamak için kendimi zor tuttum. konuşsam belki gözyaşlarım görülecek, belki onların acısı daha da artacaktı.. imkanı olan arkadaşlarımız ziyaretlerine gitsinler. ben fırsat buldukça gideceğim.. yalnız olmadıklarını, bizlerin de onların bir evladı olduğunu hatırlatalım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üfya bune böyle haberlerden nefret ediyorum ,
Allah rahmet etsin çok üzüçü bir olay şok oldum ,
allah kımseye böyle acılar yaşatmasın

ALLAH rahmet eylesin, ailesine ve yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum...

:pale:

arkadaşlar ertuğrul abi benim akrabam dı çok üzüldük çok ağladık yozgatta annesinin babasının nasıl feryat ettiğini duysanız içiniz parçalanır bakın şu motor sevdasından vazgeçin allah korusun belki bigün sizin anneniz babanızda öyle feryet edecek. istermisiniz bunu hı.

İşte Ertuğrul abinin diyaloglarını buldum...:pale: :pale:

Madem başlık güncellenmiş iki tane daha yazayım.:)

Her şehirlerarası yola çıkmadan önce annem kapının önüne bir demet gazere kağıdıyla çıkar;

-Oğlum bunları göğsüne koy da rüzgar çarpıp hasta etmesin.
-Yaw anne kaçyüz lira para verdik kotumalı mont pantolon aldık, bunlar rüzgar geçirmez.
-Oğluumm. Sen hiç sözümüzü tutmuyorsun, sana alma dedik şunu, sen gelene kadar elimiz karnımızda(elimiz yüreğimizde diyecekti heralde) bekliyoruz bari bu dediğiğmi yap.
-Peki anne.(Töbe töbee) Mont birgüzel açılarak gezeteler içerisine, mahalledeki alaylı bakışlar altında tıkıştırılır.
-Hah yavrum, hadi selametle.

altında race motor göğsünde gazeteyle annenin kapsama alanından çıkana kadar la havle modunda gidilir. Sonra ilk köşe dönüldüğünde gazete çıkarılarak bagaja kaldırılır. Tabi birde eve geri gelmeden önce aynı köşede durup gazeteleri tekrar göğüsleme durumu var ki daha vahim:mrgreen:

Her evden ayrılışımda annem arkamdan su döker. Bir keresinde tam ilerleyecekken motor stop etti ve annem bir maşrafa suyu şarr diye kafamdan aşağı boşalmıştı. Sırtım hep su olmuştu:mrgreen: Gidene kadar K..m dondu

Canım annem. Yeterki senin için rahat olsun. Senin için koynumda ansiklopedi, sırtımda buz taşırım.

Az kalsın en güzelini unutuyordum...

Geçenlerde Tigermbz ile apar topar üniversitenin bahar şenliklerine gittik (üzerimizde motor monları var). Motoru şenlik alanı yakınına (Ortalık kalabalıklaşınca şenlik alanı içi oldu ya neyse). Bir yandan eğlenip bir yandan da motorun üzerine oturanları kışkışlıyorum. Derken bir hatunun bakışlarını üzerimde hissettim.

Hemen 6 nolu duruş ve 2 nolu bakış kombinasyonuna geçtim. Hatunla 15 dakika kadar kesiştikten sonra yanıma geldi (tabi bende o cesaret yok ya, kız bıktı artık salak salak bakışmaktan heralde)

-Pardn birşey sorabilir miyim ?::pembe::
-Tabi, buyrun (ahada geldi lem çıtır):cherry:
-Sizin lakabınız tekteker mi ?
-Hayıır:silent:
-Haa tamam o zaman (kız yünü buruşturdu ve gitti:pale: )

Evet demeliydim, evet demeliydim, evet demeliydim:pr: :pr: :pr:

:salut: :salut: :salut:

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar ertuğrul abi benim akrabam dı çok üzüldük çok ağladık yozgatta annesinin babasının nasıl feryat ettiğini duysanız içiniz parçalanır bakın şu motor sevdasından vazgeçin allah korusun belki bigün sizin anneniz babanızda öyle feryet edecek. istermisiniz bunu hı.
acınızı sizler kadar hissediyor ve paylaşıyoruz..
ama motordan vazgeçmek yaşarken ölmek olur bizler için .ölüm bi şekilde hepimizi gelip bulacak ..mühim olan yaşadığımız yıllarımızı dolu dolu yaşayabilmek .. içinizde bulunduğunuz ruh haline saygı duyuyoruz .. motorcu arkadaşları olarak ertuğrulu hep hatırlayacağız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar