Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ertuğrul öz arkadaşımızın toprağı bol olsun allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin. ne söylesek acılarını dindiremeyiz..

cok üzüldüm ya ,siteden gorustugumuz biri olması dahada uzdu, allah rahmet eylesın sevenlerine yakınlarına allah sabır versin

Allah rahmet eyler inş.. içim çok kötü oldu.yakınlarına Allahımdan sabır diliyorum.

Bu saaten sonra ne desek bos sanirim , insanin gozleri doluyor yaa Tanridan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.:pale:
Eger motosiklet net ailesi olarak yapabilecegimiz bur sey var ise lutfen el ele verip yapalim.
Black%20ribbon.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesınnn...gerıde kalanların canı sagolsun..aslen bende yozgatlıyım yaaa...simdi dahada cok üzüldümm...:pr: :pr: :salut: :salut:

Seni Unutmayacağız Ertuğrul.. Mekanın Cennet olsun...

Samsun'un Yakakent ilçesinde, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosiklet, ilçe girişinde Kenan Ö'nün kullandığı 57 AS 715 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, yaralanan ve Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Öz, kurtarılamadı.

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Samsun-Sinop Karayolu Cebeci İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Kenan Ö. (47) yönetimindeki 55 AS 715 plakalı otomobil, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ertuğrul Öz, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, çok üzücü, yazık..

Motosiklet.net ailesinin bu acısını paylaşıyoruz..
Kardeşimizin aramızdan ayrılmasından dolayı yaşadıgımız üzüntü derindir..
Ne kadar ayrı gruplar gibi gözüksekde hepimizin yürüdüğü yol aynı,aynı sevdanın tutkunu olmuş bizler bu gibi acı günlerde birbirimize omuz vermeliyiz..
Kardeşimizin sevenlerine başsaglıgı dilerim..

Motordelisi Spor Kulübü adına Hakan DİNÇER

gerçekten çok acı birşey..içim titredi,sanki o anı yaşadım..tanımasamda çok ama çok üzüldüm..ne denilebilirki, keşkelerle yaşamak ne kadar nefret verici..ama keşke diyoruz yinede..işte buda ne denli aciz olduğumuzu gösteriyor..değerli arkadaşımızı içimizde yaşatmak dileğimizle

Dün gece saat 02 de haberim oldu,
O saatten beri boğazımda bir kuruluk,
Kütle yumruk vs,
Yutkunmak bile acı.

18 sene önce öz kardeşimi indirdim ellerimle kabre,
Kefen bağlarını gevşetip,
Tahtalarını yerleştirip,
Toprağını attım kürek kürek.
Yaşamak ağır hemde çoook.
Lakin biz insan oğluna mahsus,
Yaşam ağrısını çekmek.

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun,
(sanalda olsa)genç dostum
Efendi,
İnsan gibi insan
Akira.:rendeer:

Orhan BAHADIR.

miğdeme ağrı girdi ya !ağlamayı seviyorum yoksa yaşayamazdım heralde! bir ışık daha söndü allah(c.c.)rahmet eylesin ailesine sevdiklerine sabır diliyorum.
AZ KALDI ARKADAŞLAR İNANIN AZ KALDI haykıracağım tüm türkiyeye tüm dünyaya eğer allah(c.c.)nasip ederse çok yakında.....

''FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''

biz kardeşiz motorcuyuz

gönüllerde hep yolcuyuz

yollar uzak olmaz bize

gidiyoruz hep sevgiyle

biz kardeşiz motorcuyuz

hep bir yürek bir oluruz

yollar uzak olmaz bize

biri düşse kahroluruz

kimse bize serseri demesin

yollarımızdan eylemesin

bizlerde canız yanarız

kaybettiklerimize ağlarız

ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken

analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden........2

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......

lanet olsun böyle kadere. gencecik bir arkadasımızı toprağa verdik. hepimizin başı sagolsun. inanın inanmak gelmiyor içimden. her boş bu fani dünyada.sonu böyle olmamalıydı. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar