Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
akirapq4.jpg
Cumartesi günü 16:30 da işyerinden motoruyla çıkmış ve gelirken sollamaya kalktığı bir araç onu farketmeyip sola doğru önüne kırmış ve anlatılana göre biraz da süratli olan Ertuğrulun kaçabilecek vakti kalmamış, araca yandan vurmuş.
kazadan sonra 2 saat kadar yaşamış, haberi alıp hastaneye koştuğumuzda maalesef vefat etmişti.
erturulzna5jf7.jpg
cenazesini pazar sabahı memleketi yozgata kaldırıp defnettik. samsuna ancak şuan geri dönebildik. insanın yazmaya eli varmıyor ama sevenlerinin arkadaşlarının haberi olsun dedim.

Takdir-i İlahi, elden gelecek birşey yok; Allah, yakınlarına sabır versin, bizlerin de ailelerine böyle acılar yaşatmasın inşaAllah.

Moderatör tarafında düzenlendi:
oooooo çok feci yaaaa Allah rahmet eylesin

Çok kötü oldum şimdi dün forumda bana msj yazan birini bugün kaybettik inanamıyorum harbiden yaa :pale: :pale: :pale:

Allah rahmet eylesin :salut: :salut: :pale: :pale:

abi şok oldum. kanım durdu. şakamı bu. ay ben çok kötü oldum ya. başım maşım dönüyo. heryerim titriyo. nasıl olur böyle bişey. biri bana gerçek olamdığını söylesin. bu saatte çok kötü oldum ya. ellerim zangırr zangır titriyo.v:salut:

sevdiğim kişilerdendi. :pr: :pr: nasıl olur. nasıl olurr :pr:

Gültekin;561032' Alıntı:
şu bizim akira mı?

evet :salut: :salut:

offf...
ALLAH (CC) Rahmet eylesin. taksiratını affetsin inşallah... amin...
sevdiğim bir arkadaştı...
başımız sağolsun...

İnanılmaz derecede üzüldüm.Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun güzel kardeşimizin.

Lanet olsun şu kazalara yaaa :pr: Allahtan rahmet geride bıraktıklarına sabır diliyorum ben hatırlayamadım tam olarak nick nasıldı :salut:

Ya Allah rahmet eylesin gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. İki gün önce benim sorunuma çözüm sunuyordu şimdiyse kara toprakta ne diyelim dünya hali. Şu halde bile ben ne kadar üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin... En azından arkasından birer Fatiha yollarsak onun için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

Ertuğrul abi ha..
Hani şu uzun cevaplar veren, profil resminde kırmızı motosiklet olan Ertuğrul abi haa..
O değerli insan, bana bilgi verenlerin başında gelir..
Ertuğrul abi..
Abi bu sevdanın sonu böyle olmamalıydı, bizi böyle üzmemeliydin..
off off of!
Yazması o kadar zor ki..
Seni özleyeceğiz abi.. ve şimdiden seni özlemeye başladık..
Bizimlesin..
Huzur içinde yat abi.. Bizimlesin..

Kenya' Alıntı:
En azından arkasından birer Fatiha yollarsak onun için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
bildiğim kadarıyla inançlı bir arkadaştı.
dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.
mekanı cennet olsun inşallah...

her topicte mutlaka birine faydasi dokunmustur. Tanimasam da cok ama cok uzuldum. Allah mekanini cennet etsin

Allah rahmet eylesin

Üyeliğimin ilk haberini okuyup,başsağlığı dileyeceğim hiç aklıma gelmemişti.Bir motorcu olarak,tanımak şerefine nail olamasamda ,yüreğim burkuldu.Yaklaşık 7 arkadaşını motor kazasında yitirmiş birisi olarak,Ertuğrul ÖZ kardeşimizin son olmasını diliyorum.Herkesin ve Ailesinin başı sağolsun.

inanmıyorum ya yok artık gerçek deyildir bu içim çekildi :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:
nasıl olur ya !!!!!!!!!!!!
mekanı cennet olsun!:pale: :pale: :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar