Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bildiğim kadarıyla sitede aktif ve yazılarından da hatırladığım kadarıyla saygılı efendi bir insandı gerçekten çok üzüldüm ailesine ve yakınlarına allah sabır versin hepimizin başı sağolsun merhuma allah rahmet eylesin inşallah bu okuduğumuz son kaza haberi olsun

Moderatör (forrap)
Sitemizin arka planını Ertuğrul arkadaşımızın vefatından dolayı,yasta olduğumuzu gösterecek şekilde siyah olarak ayarladık...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisini tanımasam bile motorcu kardesim oldugu ıcın, hemserım oldugu ıcın, benim buyudugum yerde kaza yaptıgı ıcın, kaybedılen ınsan hayatı oldugu ıcın aglıyorum. bahsedılen mevkııde yede yatan gencecık ınsanı hayal ettıkce aglıyorum. Oncelıkle aılesının ve tum kardeslerımızın bası sagolsun. allah rahmet eylesın...

Daha anime izleyecektik be dostum,sevgili akira.Daha dün değilmiydi babasının arkadaşının motorunu çarpmasına gülüp eğlendiğimiz,Mete ile atışan,bizi memlekete çağıran.Lanet olsun şu kazalara,şu dengesiz soförlere,gencecik ölümlere.

Başlığı ana sayfada gördüğümde aklıma geldi ama kabul etmek istemedim belki başka siteye filan geçmiştir motosiklet.net i bırakmıştır filan diye kendi kendime aklıma geleni kabullenmemeye çalıştım

ama değerli arkadaşımız malesef vefat etmiş allahtan kendisine rahmet kalan yakınlarınada sabırlar diliyorum belirli aralıklarla hiç uğruna ölüm haberleri almakdan bıktım usandım

Allah (CC) Rahmet eylesin, kederli ailesi ve camiamıza başsağlığı dilerim.
Öğle arası ne var ne yok diye şöyle bir bakayım dedim... moral 0 oldu.
Bu 4 tekerlekliler bizleri ne zaman görecek...!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, çok çok üzücü bir olay..

Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat..

Bizim başımıza gelmezmiş gibi görünse de ölüm her zaman yanıbaşımızda..

Daha dikkatli olalım , giden gidiyor ama geride kalanlar....

Allah yakınlarına sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be ertugrul abı senı tanırıdım yuzyuze olmasada aramızdan gıttın bıraz erken gıttın ama hepımız bırgun yanına gelecegız ama cok zamansız gıttın olmamalıydı..:salut:
http://www.olympos.org/forum/message/5795/msn_hakkinda
bir yazını gordum yayınlamak ıstedım heralde senındır..
keske bır kere bı su konuya yazını bır yazabılsen baska ne ısteyebılırzkı... :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar