Ertuğrul Öz'ü kaybettik

İki satır yazı okuyup, tanımadığım bir insan için hüngür hüngür ağlıycağım aklıma gelmezdi. Paylaşımcı, katılımcı, düzgün bir insandı, tanışmak nasip olmadı. Kaderi buraya kadarmış... Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin, günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin. Diyecek birşey yok, başımız sağolsun....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Rahmet eylesin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Off sabah sabah hiç iyi olmadı bu:( tanımadığım ama yazılarını takip ettiğim biri için bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim:salut: Allah rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...

Gün gelir kelimeler kifayetsiz kalır, gün gelir 105 tuşu ayrı ayrı ebzerleyen parmaklar o tuşlara dokunacak dermanı bulamaz.

Gün gelir, ne yürek dayanır....

Hiç yüzünü göremesek de sıcaklığını hissettiğimiz, kelimelerle arada irtibat kurup dost bildiğimiz bir yiğidi daha uğurladık...

Tek diyebildiğim, Yüce Rabbım gani gani rahmet eylesin.

Bir gün bizim de kadim dostlar kucağına uğurlanacağımız gün gelir.

Uğurlar olsun dostum, bir gün ben de durduğun safta yanında olmak için oraya geleceğim...

Allah rahmet eylesin..En başta ailesine ve tüm camiaya Allah(c.c) sabırlar versin..
:pale: :pale: :pale:

şaka gibi insanın inanası gelmiyor... hala da inandırmadım kendimi..

bu forumda en çok sevdiğim insandı... belki bir gün yüz yüze tanışırız dediğim...

çok üzgünüm...

ailesine sabır diliyorum... tüm sevenlerinin başı sağolsun... mekanı cennet olsun...

umarım ahiret vardır ve şerefsiz insanlar şerefsizliklerinin bedelini orda öderler (aptallık, dikkatsizlik sorumsuzluk da şerefsizliktir) cinayete kaza demektir...

güzel insanları kaybediyoruz... çok üzgünüm... hem de hiç uğruna...

ertuğrul için bişi yapalım, aklıma bi örnek gelmiyor ama hiç uğruna kaybettiğimiz güzel insanlara güle güle demek bu kadar kolay olmamalı...

mekanın cennet olsun kardeş...

sevgiyle kal...

Mideme bir ağrı saplandı.Elim ayağım titredi.

Çok değerli bir kardeşimizi kaybettik.Çok üzüldüm.İnanasım gelmedi.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Allah ailesine sabırlar versin, hepimizin başı sağolsun :salut: :salut:

Offfff Yaaaaa Offffffff.......:(:(:(allahim Sen Sabir Ihsaneyle Ailesine Ve Tum Sevenlerine..basimiz Sagolsun...keske Elimizden Birsey Gelse...sevenleri Kaybetmek Ne Kadar Guc..allah Herkese Hayirli Olumler Nasip Etsin..:(:(:(

................................................................................................................................................................................................................:salut: :salut:

Şu an acımız çok taze...

Ancak, sevgili kardeşimizin vefatını sadece burdan taziyeler gönderek geçip gitmesine müsaade edemeyiz.

Her yıl yüzlerce motor sürücüsü dikatsiz bir dört teker sürücüsü yüzünden hayatını kaybediyor. Sonrasında da genelde suç ikitekere ( ve vefat etmiş olan sürücüsüne ) atılarak, hiç bir ceza almadan işin içinden sıyrılıyor.

Ama bu sefer giden bizim kardeşimiz ! Bu işin peşini bırakamayız !

MT olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olmamız ve "eğer otomobil sürücüsü suçlu ise" hakettiği cezayı alana kadar peşini bırakmamamız gerekir !

Dediğim gibi acımız henüz çok taze...

Şimdi bu acıyı yaşayacağız ! Ama kısa bir süre sonra da gerekeni yaparız.

Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...

Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
komşusunun motorunu duvara çarpıp mahvettiği ve sonrasında yeni bir motor alması sürecini daha dün gibi hatırlıyorum, o zamanlar Akira ismini kullanıyordu.kendim motor almış gibi sevinmiştim

Şu an acımız çok taze...

Ancak, sevgili kardeşimizin vefatını sadece burdan taziyeler gönderek geçip gitmesine müsaade edemeyiz.

Her yıl yüzlerce motor sürücüsü dikatsiz bir dört teker sürücüsü yüzünden hayatını kaybediyor. Sonrasında da genelde suç ikitekere ( ve vefat etmiş olan sürücüsüne ) atılarak, hiç bir ceza almadan işin içinden sıyrılıyor.

MT olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olmamız ve "eğer otomobil sürücüsü suçlu ise" hakettiği cezayı alana kadar peşini bırakmamamız gerekir !

kesinlikle katılıyorum ledo abi
ben sonuna kadar bu işte yanınızdayım
ertuğrulu böyle sessizce uğurlamamalıyız
hak edene gereken ceza verilmesini sağlamalıyız ve daha başka böyle kötü şeyler yaşanmaması için üstümüze düşeni yapmalıyız...

Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...

Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...

gözlerim yaşardı, daha gözyaşı dökememiştim çünkü hala şoktaydım ama bu mesaj... :salut:

Moderatör (forrap)
İnsan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyor.Gerçekten dürüst,iyi bir insandı forumdan tanıdığım kadarıyla.Kendisiyle bir kaç konuda ters düşsekte,benim için değerli bir arkadaştı.İnanmak zor geliyor.Babamın arabasını mı değiştirsem yoksa kendime motosiklet mi alsam diye açtığı başlığı hatırlıyorum...
Allah rahmet eylesin,hepimizin başı sağolsun...

Şu an acımız çok taze...

evet abi birşeyler yapmamız gerekir .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar