allah rahmet eylesin sevenlerine ve acılı ailesine başsağlığı dilerim
Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...
Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...
Şu an acımız çok taze...
Ancak, sevgili kardeşimizin vefatını sadece burdan taziyeler gönderek geçip gitmesine müsaade edemeyiz.
Her yıl yüzlerce motor sürücüsü dikatsiz bir dört teker sürücüsü yüzünden hayatını kaybediyor. Sonrasında da genelde suç ikitekere ( ve vefat etmiş olan sürücüsüne ) atılarak, hiç bir ceza almadan işin içinden sıyrılıyor.
Ama bu sefer giden bizim kardeşimiz ! Bu işin peşini bırakamayız !
MT olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olmamız ve "eğer otomobil sürücüsü suçlu ise" hakettiği cezayı alana kadar peşini bırakmamamız gerekir !
Dediğim gibi acımız henüz çok taze...
Şimdi bu acıyı yaşayacağız ! Ama kısa bir süre sonra da gerekeni yaparız.