kasımdaki direksiyon sınavınada ben giricem b yi aldim sıra a2de
beni kurstan aradılar şimdi ayın 28 inde 13:45 te imiş sınavım..![]()
yazılı mı? yoksa direksiyon mu? Direksiyonu MEB erteledi diye söylediler yoksa bizi yiyiyorlar mı? Emin misin A2 direksiyon sınavının 28-29 da olacağına.? B olabilir ama A2 ertelendi dediler.
yazılı mı? yoksa direksiyon mu? Direksiyonu MEB erteledi diye söylediler yoksa bizi yiyiyorlar mı? Emin misin A2 direksiyon sınavının 28-29 da olacağına.? B olabilir ama A2 ertelendi dediler.
bursa'da da ertelendi en azından benim gittiğim kurs için öyle..6'sında sınav var olabiliyor ertelemeler heralde az kayıt var..hepsini bir arada yapmak istiyorlar gibi geldi bana.
Arkadaşlar, istanbulda sınavlar neye kime göre ertelendi acaba ? Ben 14-15 Eylül haftasonunda direksiyon sınavına girdim kadıköy ilçesi ve benimle beraber yüzlerce aday. Sınavıda geçtim. Şimdi istanbulda sınav ertelendi nasıl oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
Yanlış bilgi. İstanbul genelinde ertelenmiş olamaz. 14-15 Eylül Kadıköy ilçesinin sınavı vardı. Bazı ilçeler sanırım ertelendi, bazıları sınav oldu anladığım kadarıyla. Şahsen girdim sınava.
Nasıl yanii.. Hocam sınav 2 haftada bir mi ? Bilmiyorum o yüzden soruyorum ?Hocam sen sınava girmişsin geçmişsin. Bu hafta sonu olan sınav 1 hafta ileri atıldı. Sen düzgün okumadın heralde.
Nasıl yanii.. Hocam sınav 2 haftada bir mi ? Bilmiyorum o yüzden soruyorum ?
tee 6 ağustosta peşin parayı ödedimde yazıldım beni bidahaki sınava sokmasınlar o kursun bütün arabalarının tekerine çivi koycam 3 kere tarif verdiler üçündede ertelediler14 Eylüldeki sınavdan sonra 28-29 Eylülde bir sınav daha vardı. Onu 5-6 Ekime ertelediler.
tee 6 ağustosta peşin parayı ödedimde yazıldım beni bidahaki sınava sokmasınlar o kursun bütün arabalarının tekerine çivi koycam 3 kere tarif verdiler üçündede ertelediler
2 Ağustos kursa kayıt olmuşum.. 28 Eylülde direksiyon sınavından geçtim çok şükür..Darısı başınıza...::xrock::