Erkeklere özel Motosiklet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motor ilginçlik adına 10 numara. Şu seviye tespitide kapatın lütfen Tubıs Tartışma lütfen büyüklük sende kalsın. Arkadaş yeni forum kurallarını okuması yeterli olucaktır heralde.... Hoşçakalın paylaşım için saol...

görkem katılıyorum sana bazı arkadaslar yorum yapanlara kızıyolar ama bi yorumları okusanıza kim nedimşte bukadar kızmışlar bence aykırı bişi yok 2sine binerim denmiş sadece benim görebildigim bu atlamadıgım yoksa. bence bu okadarda abest bişi deil sonuçta artık biz 2007 yılında yaşıyoruz awrupaya girmek üzere olan bi ülke burası.

arkadaş awrupa dediğin ne oldu sen bilmiyorsun galiba aile diye bişey kalmadı turk milletinide boyle sindirmek istiyorlar toplumun temeli ailedir aile yıkılırsa toplumda yozlaşma olur sonra yıkım kaçınılmazdır

bu benim yorumumdur

Medeniyetle cinselliğin hiç bir alakası yok. Konu burda zaten cinsellik değil. O motora bakarken adamın birisi aklından sizlerden birinin "eşini / kız kardeşini / annesini " geçiyorsa hoşunuza mı gidicek. Sakın bana o motora bakıp da aman tanrım ne güzel bi şaheser ! tam bir el emeği diye düşündüğünüzü söylemeyin, sadece gülerim.

bence sen biraz fazlaca abarttın bu konuyu sana sadece yuh yani dmekle yetiniyorum bence bu konu iyice coluk cocuk konusuna dönüştü

Bu bir klasik :mrgreen:

Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

yaw bi konu açtık,o motosikleti bu sitedeki insanların beğenisine sunduk.işten yeni geldim bi baktım topic savaş alanına dönmüş.bu kardeşim böyle...adamlar gayet güzel ve espirili değişik bir tasarım yapmış.kimi sapık demiş demiş kimi şerefsiz...
arkadaşlar o motorun amacı sadece hava atmak bence o kadar.:bounce:

Medeniyetle cinselliğin hiç bir alakası yok. Konu burda zaten cinsellik değil. O motora bakarken adamın birisi aklından sizlerden birinin "eşini / kız kardeşini / annesini " geçiyorsa hoşunuza mı gidicek. Sakın bana o motora bakıp da aman tanrım ne güzel bi şaheser ! tam bir el emeği diye düşündüğünüzü söylemeyin, sadece gülerim...

Yazmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum.Hem saygısız tavırlarınızla insanlara hakaret ediyorsunuz hemde kendi sapkın fikirlerinizle insanları zehirliyorsunuz.Madem eczacısınız eczacı bir bayana yakışır şekilde davranın.Motorla ilgili yazılarınız olmadığı gibi nerede iğneli konu varsa siz oaradasınız.Bunuda kadınlara yapılmış bir hakaret olarak görmekten vazgeçin.Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor.

melocann
Herkesin dini inancı var , ama taşlamak ne demek? Dini inançlarda böyle birşey mi var? Hoşunuza gitmeyeni taşlayın diye bir ibare mi var?

Geri kalmış ülke demek hakaret mi? Biz de geri kalmış bir ülkeyiz benim fikrime göre...

bence sen biraz fazlaca abarttın bu konuyu sana sadece yuh yani dmekle yetiniyorum bence bu konu iyice coluk cocuk konusuna dönüştü

Abartan ben miyim acaba, yoksa ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmm diye yazanlar mı ?

Yazmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum.Hem saygısız tavırlarınızla insanlara hakaret ediyorsunuz hemde kendi sapkın fikirlerinizle insanları zehirliyorsunuz.Madem eczacısınız eczacı bir bayana yakışır şekilde davranın.Motorla ilgili yazılarınız olmadığı gibi nerede iğneli konu varsa siz oaradasınız.Bunuda kadınlara yapılmış bir hakaret olarak görmekten vazgeçin.Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor.

Canım nasıl istiyor ise öyle düşünürüm ve ben bunu ve bir çok şeyi KADINLARA YAPILMIŞ BİR HAKARET olarak görüyorum. Motorla alakalı bi yazı yazmaya fırsat mı kalıyor ki, motosiklet forumu mu başka şey mi belli değil.

Son düzenleme:
melocanım burda aileye yada türklere karsı bişi göremiyorum kimse kimseye dil uzatmıyor türkiye büyüdü ve gelişti laik bi ülke herkes istedigni yapabilir ayrıca dewir deişti be dostum ben marmariste yaşadıgım için bu resim yada arkdaşların yaptıgı yorum bana ters düşmüyor ben burda onların içinde yüzüyorum..

valla bence çok gereksiz bir tartışma , paylaşılmış bir resim var ortada , güzel mi değil mi tartışılır ama bu tarz motosikletler avrupada ve amerika da bolca var. bu motora güzel tasarım diyen insanlara sapık muamelesi yapmak abesle iştigaldir , ayıptır günahtır diyen de aynı şekil. konu nun erkek kadın ilişkisine döndürülmesi ilginç olmuş . bu arada bazı yorumlar sahiden çok gereksiz ve seviyesiz olmuş , konunun kilitlenmesi taraftarıyım...

melocann
Herkesin dini inancı var , ama taşlamak ne demek? Dini inançlarda böyle birşey mi var? Hoşunuza gitmeyeni taşlayın diye bir ibare mi var?

Geri kalmış ülke demek hakaret mi? Biz de geri kalmış bir ülkeyiz benim fikrime göre...

hoşuna gitmemekle ne alakası var senin dininden haberin yok galiba oyapılan nedir sana anlatayım içini eçirerek baktığın kızla bile göz zinasına giriyorsun

bence hakaretgeri kalmış ülke yoktur GELİŞEMEMİŞ ülke vardır
türkiyede bunlardan biri

tubis, Bu motoru mu hakaret olarak görüyorsun yoksa yapılan yorumları mı?

melocanım burda aileye yada türklere karsı bişi göremiyorum kimse kimseye dil uzatmıyor türkiye büyüdü ve gelişti laik bi ülke herkes istedigni yapabilir ayrıca dewir deişti be dostum ben marmariste yaşadıgım için bu resim yada arkdaşların yaptıgı yorum bana ters düşmüyor ben burda onların içinde yüzüyorum..

türkiye geliştide ondanmı hala doğuda kan davaları sürüyor veya aşiretler devam ediyor

Arkadaşlar birbirimize kırıcı olmayalım. demokrasılerde destekleyenlerin olduğu yerde mutlaka muhaliflerde olacaktır bu doğaldır. Ama birbirimize karşı kırıcı olmasak daha güzel olmaz mı? ne dersiniz?

tubiş hanım newar bende istiyoruuuuuuuuummm derken adam motosikletten bende isityorum dedi. bence sen nasıl anlamak istiyosan öyle anlıyosun ve o yöne cekiyosun marlboro man katılıyorum sna

tubis, Bu motoru mu hakaret olarak görüyorsun yoksa yapılan yorumları mı?

Yapılan yorumları. Topiği ilk açtığım da fotoyu gördüm ve beni gülme aldı. Ama sonrasında yapılan yorumlardan sizler yerine ben utandım. Tüm düşüncelerim ve motor hakkında ki iyi niyetim yok oldu. Birazcık olsun bizim yerimize koyun kendinizi. Her yerde çıplak erkek fotoğrafı görseniz ve hakkınız da belden aşağı muhabbet yapılsa hoşunuza gider mi ? Saygı istiyoruz sadece biraz saygı.

topiğe bak 22 kişi okuyor 17 kayıtlı 5 misafir bende dahil

melocann, LesPaul, frosen, parsadan, richy, Arthas, PHAETONW12, tubis, Betonarme, Shrieker, GorkeM, Marlboro Man, fatihsevim, THE_LANCET, banavurma, varadero48, ELINT

Herkesin dini kendine... "Baktığın kızla göz zinasına girmek" senin inancın. Saygı durarım. Fakat bunun için kimseyi taşlayamazsın.

Herneyse din tartışmasına dönmesin olay...

melocan seni kınıyorum dostum dewlet elinden geeni yapıyo dawaları bitirmek için. ayrıca awrupada bizimkine benzer olaylar olmuyomu sanıyosun sen sadece twlere yansımıyo. ben amerikayı sawunan biri deilim ama inanki onlarda olmasaydı sen suan yararlandıgın nimetlerden yararlanamazdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar