erkek 3 yasında golden retriever

antilopcum kaç gündür köpeği atamadın başından:mrgreen: en iyisi bi kız arkadaş al ikile köpekleri:p hem ne sana yalakalık yapar ne kimseyi rahatsız eder,gül gibi geçinir gidersiniz dene sen bu dediğimi kolay gelsin(13yıldır köpek besliyorum):rendeer:

antilopcum kaç gündür köpeği atamadın başından:mrgreen: en iyisi bi kız arkadaş al ikile köpekleri:p hem ne sana yalakalık yapar ne kimseyi rahatsız eder,gül gibi geçinir gidersiniz dene sen bu dediğimi kolay gelsin(13yıldır köpek besliyorum):rendeer:

huskacım onun yanına bi ateş isimli coban köpeimizi koyduk 6 ay yasadı yasamadı sonra nedenini bilemedgmiz biseyden öldü. sonra gittik labrador cinsi mira adlı köpiş aldık onuda yanına koyduk arkadaş olsun diye 2 ay sonra mira öldü ne iştir anlamıyorum ama baruta bikere araba carptı basından birsürü iş gecti falan hala birsey olmadı :cherry: atsan atılmaz satsan satılmaz die tabir var uuymuo bize ama kullanim genede ben :p sokaga atsam tarabyanın her yerini biliyo geri gelir ve atınca kurtulunmuyo cunki merak ederim noldu naptı diye birinde oldugu zaman hic dielse biri bakıyo derim =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar