Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
antilopcum kaç gündür köpeği atamadın başından:mrgreen: en iyisi bi kız arkadaş al ikile köpekleri hem ne sana yalakalık yapar ne kimseyi rahatsız eder,gül gibi geçinir gidersiniz dene sen bu dediğimi kolay gelsin(13yıldır köpek besliyorum):rendeer:
antilopcum kaç gündür köpeği atamadın başından:mrgreen: en iyisi bi kız arkadaş al ikile köpekleri hem ne sana yalakalık yapar ne kimseyi rahatsız eder,gül gibi geçinir gidersiniz dene sen bu dediğimi kolay gelsin(13yıldır köpek besliyorum):rendeer:
huskacım onun yanına bi ateş isimli coban köpeimizi koyduk 6 ay yasadı yasamadı sonra nedenini bilemedgmiz biseyden öldü. sonra gittik labrador cinsi mira adlı köpiş aldık onuda yanına koyduk arkadaş olsun diye 2 ay sonra mira öldü ne iştir anlamıyorum ama baruta bikere araba carptı basından birsürü iş gecti falan hala birsey olmadı :cherry: atsan atılmaz satsan satılmaz die tabir var uuymuo bize ama kullanim genede ben sokaga atsam tarabyanın her yerini biliyo geri gelir ve atınca kurtulunmuyo cunki merak ederim noldu naptı diye birinde oldugu zaman hic dielse biri bakıyo derim =)