Erdil Yaşaroğlu'nun Motosiklet ile gitmek istediğim 5 yer

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Her hafta ünlü bir ismin '5 listesi'nin yayınladığını NTV N5 programında bu hafta, daha önce de konuk olan bir isim vardı: Erdil Yaşaroğlu.

Erdil Yaşaroğlu NTV N5 programına hayalindeki 5 mesleği ve motosikletle gitmek istediği 5 yeri anlatmıştı. İlki yayınlanmıştı. Şimdi sıra ikincisinde...

Daha önce de söylemiştik, Erdil Yaşaroğlu ile zaman geçirmek çok keyifli. Eğlenceli olduğu kadar sıcak bir insan ve bir çekim yapmanın ötesinde bir sohbet havasında geçiyor onunla yapılan iş.

Onunla iki çekim yapmamız kaçınılmazdı çünkü iki başlık da bizim için çok heyecan vericiydi ve bir seçim yapamadık. 'Hayalimdeki 5 meslek' çok samimi ve eğlenceli olmuştu ama Erdil Yaşaroğlu aynı zamanda bir motosiklet tutkunu olduğu için 'gitmek istediği 5 yeri' de zevkle dinledik.

Bugüne birçok yeri motosikletiyle gezen ünlü karikatürist, bizim için gidemediği ve gitmek istediği yerleri anlattı:

[flv]http://ntvmsnbc-video.mncdn.net/FlvFiles/0000030298.flv[/flv]

İzlemek için tıklayınız

Kaynak: NTVmsnbc.com N5 Programı

Ekli dosyalar

• erdilyasaroglumotosiklet.jpg
    erdilyasaroglumotosiklet.jpg
    28.2 KB · Görüntüleme: 7,427
Son düzenleme:
Eline sağlık, darısı diğer tutkunların, bizlerin başına:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
derin bir ah çekiyorum, izledikçe görüntüleri dalıyorum... bir an olsun benimde gittiğimi hayal ediyorum :) hayali bile bu kadar güzelse gitmek nasıl bişeydir acaba oralara :)

1. Geleneksel Motosiklet.net Arjantin organizasyonu :queen: Alpertim rotamızı çizer yine, orada da bir alabalık tesisi falan bulur kesin. Basar gideriz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar