Statörün çözümü adam gibi yeniden sardırılarak yalıtımının çok iyi yapılmasıdır. Ben inat edip kendim sarmış sonra da hayatımda bir daha statör sarmamaya yemin etmiştim

Diğer bir çözüm e-bay'de statör aramaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Kawasaki'nin bazı modellerinin statörleri uyuyordu. Ben yurtdışında bulunduğum bir dönem 2. el bir DL650 statörü almıştım kullanmak için ancak uymamıştı.
Konjektör problemi ise motosikletlerin genel bir problemidir aslında. Açılan başlıkların neredeyse % 10'u konjektör başlığıdır. Motorum şarj etmiyo ne yapmalıyım ? Ben 5-10 liraya çin malı bir konjektör takıp devam etmiştim. Ama şimdiki aklım olsa adam gibi bir konjektör takardım. Yine E-bay'de MOSFET regulator diye arat. Biraz pahalı olurlar ama neredeyse hiç ısınmaz ve arızalanmazlar. Yamaha R1'lerin sanırım 2004-2005 sonrası konjektörleri bu tip konjektörler. Uygun fiyata 2. el bulabilirsin. Benim şimdiki motorumun da kronik problemi konjektör. Geçenlerde Yamaha'nın RX1 modeli kar motosikletinden çıkma bir MOSFET konjektör buldum ve sadece 20 dolara. Bir fırsatını bulursam takacağım.
Son bir tavsiye. Google en iyi dostundur, unutma. Biraz "armut piş, ağzıma düş" halinde gördüm seni. Motorların vergisini bile soruyorsun. Google'a "motosiklet, vergi, 2013" diye yazıp aratman 3 saniye, bilgiye ulaşmanın keyfi dayanılmaz