Er-5 in Koruma Demirini Kendim Yaptım

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bravo çok güzel olmuş biraz ama daha kalın demir kullanabilirdir.
Egzozların altından başka bir demir parça ile iki koruma demirini birbirine birleştirirsen daha sağlam olacaktır. Orjinalinde böyle birşey varmı hatırlamıyorum.
Ayrıca seri üretime geç fiyat uygun olmuş müşteri çıkar :)

Kawasaki ER5 için farklı koruma demir örnekleri

bd2003er5da9.jpg

engineguar7629nm5.jpg

korumaww8.jpg

Bu motordaki demir ile 2 katlı bina yaparsın :)
er5jaune2oy7.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dediğin olabilirdi....Eksozun arkasından birleştirilse daha sağlam olurdu... Ama o aman çok göze batardı....Aşırı bir şey olurdu...Son resimdeki adamın motoru gibi bişeye binmek ne karizma bırakır ne bişey....:p

Boru en kalın cinsinden...Birde en sağlamlarından... Bir kalın ebatlısı şase ile aynı kalınlıktaydı.... At ile kelebek hikayesindeki gibi bişey olurdu....

Biraz daha zaman geçsin değişik modellerde imalata başlarım artık...:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ayrıca egzoz içinde koruma yapabilirsin. Bence çok önemli.

Bu motorda egzoz koruması var. Ama arkadaki elcik ne amaçla yapılmış çözemedim. Eğitim motoru olma ihtimali yüksek.
kawasakier504bikepics15sg0.jpg

Moderatör
Güzel olmu$.. Cıbıf icin uretime de baslada bazi abilerimizde faydalansin :p

emeğine sağlık.. gerçekten cok güzel olmuş.. ama sık sık boyaman gerekebilir.çünkü etli borular çürüme yapmaz.ama pas yapması biraz ugraştırır. yanlız SÜPER İŞÇİLİK OLMUŞ.tebrikler...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çok güzel ve kaliteli bir iş çıkartmışsın, ellerine sağlık.

Belki boya ilerde sorun yapabilir, olursa öyle birşey söker kumlamaya yada fırına verirsin. Mis gibi olur...

benim korumam demirimde aynı fiyata...ne uğraşcam ben...:cherry:

Meteciğim senin koruma demirin de aynı fiyatsa bir terslik olabilir.Boru dikişli ince etli boru olabilir.Üstelik alperin elinde fazla boru kalmıştır çünkü boru boyu 6 metredir.Et kalınlığı 1.20 mm olan boru ile 3 mm olan boru arasında kilo farkından dolayı yarıdan fazla fiyat farkı olur.:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Mükemmel bir iş çıkartmışsın.
24 ytl ye mal edilmiş,ama fiyatı bir yana hazır satılanlardan çok daha kaliteli ve güzel görünümlü bir koruma demiri yapmışsın.
Eline koluna,beynine sağlık...

Meteciğim senin koruma demirin de aynı fiyatsa bir terslik olabilir.Boru dikişli ince etli boru olabilir.Üstelik alperin elinde fazla boru kalmıştır çünkü boru boyu 6 metredir.Et kalınlığı 1.20 mm olan boru ile 3 mm olan boru arasında kilo farkından dolayı yarıdan fazla fiyat farkı olur.:wiinkk:

abeyy illa poklayacam ben...çaktırma...tukaka o demir...hatta aleymonn..(alimunyum):p

ellerine sağlık alper abi
çok güzel olmuş şık durmuş...
ama izmire gitme işi olmadı be...
şimdi biz kime dicek alper abi bizi eksozcuya götür, bizi motorcuya götür diye....
neyse artık izmirde söylerler bunları....
tekrardan ellerine sağlık....

not: bilekliklere bittim :)

Güzel olmuş eline sağlık!
Umarım altına antipas atmışsındır. Atmamışsın gibi geldi de...
Atmışsındır atmışsındır...:silent:

cok guzel olmus abiii...insallah onlara gerek kalmaz be abiii.kazasız belasız ..bişi sorcam abi izmire motorlamı gıtcen yada kamyonamı koycan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar