Enstrüman çalanlar\Müzisyen Motorcular

amfi bu kadar yoktu tabi:D isyan eder ayrı eve çıkmak ister bu kadar amfi:D

Amfinin bu kadar olmamasına sevindim. :) En azından ecelim gelene kadar yaşayabileceğim. :)
Ayrı ev konusuna gelince, şu kadar ekipmandan fazlası taşınmak isteyebilir. :)

Ama tek amfi zilyon tane rack kullanayım derseniz, şuna kadar yolu var. :)

Çok iyi olmasa da Bas Gitar çalıyorum. SX 5 telli jass bassım var. evde yerim olmadığı için marshall MB-30 bass amplimi satıp korg AX5b Bas prosesör aldım. Şirkette amatör bir grubumuz var. yılbaşı balosunda ve kendi aramızda çalıyoruz. Davula ve klavyeye de merakım var. Lakin motosiklet hepsinin önünde olduğu için yatırım ve emek hep o yönde olmakta :)

@RunemagicK...Hoca sen naaptın yaa?:)...Bir de yorum şahane,demişsin ya "amfi bu kadar yoktu tabi"...:mrgreen:...Yine bayaa bir var herhalde..:)

@Jam Session; memnuniyetle:)...

Arkadaşlar:)

Bendeniz de Bağlama tımbırdatmaktayım. Elbette virtiöz falan değilim ama arkadaş grubumuz ile toplanıp bol bol türkü söylemeyi seviyorum:) Üniversite yıllarında daha ortada grup murup yokken bizler neredeyse her üniversitede konser vermiştik. Sene 1988, kampüslerde bazı öğrencilerin bizim bestelerimizi mırıldandığını duyar mutlu olurduk:cat:

11 senelik Jackson dk2 ve 2006 yapımı Mexico Telecaster gitarım var.100watt Fender Roc Pro 1000,bir çanta dolusu analog+pod 2.0...
Geçen seneye kadar grubla çalışmaktaydım ama bu sene sonuna kadar ufukta herhengi bir çalışma yok gibi:)

ehehe :D metal insanı olarak Xpt700xh birde fullstack marshall tsl100 var :) 12 tane de pedalım var compressorden tut eq ya kadar. metal core dan tut chorus a kadar :) 9 senedir çalıyorum

3 seneden beri iyi derecede bağlama çalmaktayım :) hiç kursa gitmediğim ve kimsenin bana öğretmediği halde notalı olarak çalmaktayım :) yaprak kestane yapımı 6 kanal equalizer lı bağlamam var, kendime ait bir amfim yok :)

Bugün itibariyle bir arkadaşım sayesinde setup'ımda köklü bir değişim meydana geldi. :)
Cort z42, Roland Micro Cube, Vox V847-A, Boss GE-7 Equalizer ve Boss DD-3 Digital Delay gitti.
Onların yerine; Dunlop CAE Wah MC404, Lovepedal Eternity, Maxon Analog Delay ve Zvex Box of Rocks geldi.
Sonuç:
Gitar: PRS McCarty
Amfi: Fender Blues Junior
Pedal: Dunlop CAE Wah MC404, İbanez TS9, Lovepedal Eternity, Fulltone OCD, Digitech Whammy, electro-harmonix Big Muff PI, Maxon Analog Delay ve Zvex Box of Rocks..

Not: Pedalların karakterleri hakkında bilgi almak isteyen olursa, biraz ısındıktan ve inceledikten sonra sorularınızı cevaplamaya çalışırım.

Bugün itibariyle bir arkadaşım sayesinde setup'ımda köklü bir değişim meydana geldi. :)
Cort z42, Roland Micro Cube, Vox V847-A, Boss GE-7 Equalizer ve Boss DD-3 Digital Delay gitti.
Onların yerine; Dunlop CAE Wah MC404, Lovepedal Eternity, Maxon Analog Delay ve Zvex Box of Rocks geldi.
Sonuç:
Gitar: PRS McCarty
Amfi: Fender Blues Junior
Pedal: Dunlop CAE Wah MC404, İbanez TS9, Lovepedal Eternity, Fulltone OCD, Digitech Whammy, electro-harmonix Big Muff PI, Maxon Analog Delay ve Zvex Box of Rocks..

Not: Pedalların karakterleri hakkında bilgi almak isteyen olursa, biraz ısındıktan ve inceledikten sonra sorularınızı cevaplamaya çalışırım.

adına sevindim , benimki de bildiğin ney :cherry:

gitar ve divan dazı çalarım gitar konusunda metal grubum var taksimde falan orda burda çıkarız saz ı da evde çalarım

@ smtbhtyr roland micro cube hakkındaki yorumun nedir. yurtdışı forumlarda oldukça iyi eleştiriler okudum. aklımda var gibi. fiyatı biraz geri dur diyor.

@coq hiç deme, uktedir içimde, 40 dan sonra bakacağız artık. al desen anlamam ağacından, el işçiliğinden. illaki al desen bir yolu bulunur elbet.

alakadar olan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Rune işin güzelini bulmuş hemen sattım felan, yoksa ekşirdim aletlere. bana kalırsa bir müzik mağazasında çekmiş fotoğrafı.

@The Dude; Micro Cube, Roland'ın yeni başlayan ve ev gitaristlerine sunduğu mükemmel bir nimet bence. Üzerindeki effectler ve amfi modellemeleri sayesinde uzun bir süre pedal ihtiyacı duyurmayacak bir amfi. 2W çıkışlı olması ve pil ile de çalışabilmesi artıları arasında. 15 watt amfi + birkaç tane pedal almak yerine alınabilecek bir amfi bence.

@RunemagicK...Hoca sen naaptın yaa?:)...Bir de yorum şahane,demişsin ya "amfi bu kadar yoktu tabi"...:mrgreen:...Yine bayaa bir var herhalde..:)

yok yahu:) 4 taneydi:)

@ smtbhtyr roland micro cube hakkındaki yorumun nedir. yurtdışı forumlarda oldukça iyi eleştiriler okudum. aklımda var gibi. fiyatı biraz geri dur diyor.

@coq hiç deme, uktedir içimde, 40 dan sonra bakacağız artık. al desen anlamam ağacından, el işçiliğinden. illaki al desen bir yolu bulunur elbet.

alakadar olan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Rune işin güzelini bulmuş hemen sattım felan, yoksa ekşirdim aletlere. bana kalırsa bir müzik mağazasında çekmiş fotoğrafı.

yok artık ne mağazası:D 3 yılımı geçirdiğim öğrenci evim orası. yaklaşık 2 sene gitar alım satımı ile uğraşmıştım, iyi para kazanmıştım o ara, haliylede gitara yatırım yaptık.
birde amfi konusunu bana sorarsan, o boyutta alabileceğin en iyi amfidir diyebilirim. paraya kıyabilirsen düşünmeden al.

Bende de gitar ve bağlama var , birde divan sazı almak istiyorum ama daha bi yaşlanınca artık , bir fırsatım olursa sanat müziği için tambur filan gönülden geçiyor ama neye niyet neye kısmet bilemiyorum ...

Kendim için istiyorsam şelepsizim. :cherry: Allah her müzisyene şöyle bir ev nasip eylesin inşallah.. Amiiin! :mrgreen:

Bende de uzun zamandır kullanmadığım Jackson Ps 2 var, kullanmasam da satasım gelmiyor.

Merhabalar bende adanadan selçuk klavye çalıyorum ama şu an bateri deyim zorunlu olarak ve çalıştığım yerde oytun sanat merkezi moturum 150 zat uğrarsanız hem müzik hemde motor hakkında konuşabiliriz.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bağlama ve elektro gitar çalıyorum. Ne kadar alakalı iki enstrüman değil mi? :p :p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar