@Neyzen arkadaşların nefesine kuvvet...
@Greyhorse ludwig efsane bir markadır..Bir de rogerslar vardı yine böyle 2.el bulunabilen...Benim hoşuma giden tonların arkasından hep pearl ve premier çıkıyor nedense...Perküsyon olayınıda seviyorum...Bir ara bongo olayına sarmıştım...
Asıl enstrümanım elektrogitar ama akustik gitar,bas gitarda çalarım kendimce...Evde kayıt yaparken midi klavye üzerinden de bir şeyler yapıyorum...Bu aralar bir de blues harp olayına sardım...Çok zevkli
Gitar Gibson Les Paul var..Seymour duncan full shred humbuckerla yardırması için güçlendirilmiş...

...Bir de vakti zamanında kendi yaptığım bir gitar var...Onunda yardırması için les paulden çıkan manyetikle güçlendirilmiş...
Set-up:Cry baby wah,ibanez weeping demon wah,Boss dd20 gigadelay,Digitech whammy,boss od3,boss tremolo, boss compressor sustainer,Radial Tonebone hot british tube dist.,podline xt...Başka unuttummu bilmiyorum...Diğer bir hastalığım buydu neyse bu aralar küllendi

...
Seti genişleticem diye dükkana girip elektro mandolinle çıktığımı bilirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
@Dude bende yardımcı olabilirim...Öncelikle epiphone iyi bir tercih...Aralık nedir yeşillik olarak?Özelden msj atarsan yardımcı olabilirim veya buradanda konuşabiliriz...