A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 25 Ağu 2010 Konu Yazar #1 éNs. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! TUNUK ve éNs. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
éNs. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! TUNUK ve éNs. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
É éNs. Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 2 27 Ağu 2010 #2 administrator' Alıntı: éNs. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! TUNUK ve éNs. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor! Genişletmek için tıkla ... Ben TUNUK beyfendi bizde bir süredir net yok . Alt komşum éNs. Adlı üyenin pc sinden yorumları takip ediyorum Rahatsızlık Verdiysek Özür Dileriz.
administrator' Alıntı: éNs. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! TUNUK ve éNs. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor! Genişletmek için tıkla ... Ben TUNUK beyfendi bizde bir süredir net yok . Alt komşum éNs. Adlı üyenin pc sinden yorumları takip ediyorum Rahatsızlık Verdiysek Özür Dileriz.
T TUNUK Katılım 20 Ağu 2010 Mesajlar 10 28 Ağu 2010 #3 sayın admın ben TUNUK bı suredır ınternetım de sorun vardı bu nedenle alt komsum enes ın bılgısayrından yrumlrı takıp ettım
sayın admın ben TUNUK bı suredır ınternetım de sorun vardı bu nedenle alt komsum enes ın bılgısayrından yrumlrı takıp ettım