Engin Ökzsüz ve Abdullah Abimiz' e dualarınızı esirgemeyin.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere iki gündür merakla haberlerini beklediğimiz arkadaşlarımız dan maalesef kötü haber geldi. Haberi detaylandırarak iyice canınızı sıkmak istemiyorum.

Dualarınızı esirgemeyin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Çok üzücü bir olay. Kimler ne istedi anlamıyorum. Bu işde eli olanlara Allahından bela Arkadaşlarımıza da Rahmet diliyorum.

Allah gani gani rahmet eylesin, bayram namazında onlarada dua edicem Allah ailelerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin. Geride kalan yakınlarına da sabır versin. Sözün bittiği yer...

Diğer forumlar'da benzer başlıklar açılmış, anlaşılan sevilen sayılan insanlardı, Allah'tan rahmet dilerim, aileleri ve yakınlarına sabırlar dilerim.

Nasıl bir iştir bu arkadaş ne isterler 2 kamp yapan adamdan.

Can güvenliği yokmu yani kimsenin, silahmı taşımak zorunda kalıcaz güvenliğimiz için, teksasamı bağlıycaz yani.

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.

Hepimizin başı sağolsun,Allah rahmet eylesin,mekanlarını cennet eylesin :(
Bu kadar insanız,çoğumuz belki de 3.Dünya Ülkeleri dahil motosiklet kullandık ve evimize sağsağlim döndük.Ne kadar acıdır ki bu iki dost,kendi Ülkelerinde adice öldürüldüler :(

Allah rahmet eylesin. Ancak konuya dair hiç bir bilgisi olmayan ben ne oldu bu insanları niçin kaybettik anlamış değilim. Haber portallarında da konuya ilişkin bir bilgi bulamadım. Bu üzücü duruma dair bilgi verilirse iyi olacak. Bu mübarek günlerde Allah'dan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin. Bu iğrençliği kim ya da kimler yaptıysa inşallah en kısa sürede bulunup en ağır cezayı alsınlar.

Gerçekten çok üzücü. Allah rahmet eylesin, mekanları Cennet olsun, kalanlara sabırlar versin.

Dün 2 sayfa okuyabildim öldürüldüler mi? Konu ile hakkında detaylı bilgiyi bana verırmısınız gercekten üzüldüm. Allah rahmet eylesin

Motosikleti
SuZan
Allah rahmet eylesin.. orda hepimiz öldük... yolda susamış bir kuşu asfalta cıkmıs bir kaplumbağayı terkedilmiş bir yavru köpeği es geçemiyen güvenliklerini sağlamadan yoluna devam etmiyen motorcularız biz.. kime ne zararımız dokunur ki.. zaten trafik te ki umursamaz sürücü terörüyle uğrasıyoruz.. artık kendi ülkemizde güvenliğimiz yok.. içim acıyor dostlar.. bende farklı motosikletlerimle uzun seyahetlere cıkıyorum tek amacımız sürmek keşfetmek nasıl bir adiliktir bu... BAŞIMIZ SAĞOLSUN..

ne kadar üzülüyorum sabahtan beri.. SAnki kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.. öyleceyim.. ruh gibi..

gerek mt aılesı gerekse mc ve mk lar bu olay uzerıne herhangı bır protesyo yapmazsa ve seslerımızı cıkartmassak yazıklar olsun hepımıze!

Allah aılelerıne sabırlar versın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar