Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engin Ökzsüz ve Abdullah Abimiz' e dualarınızı esirgemeyin.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere iki gündür merakla haberlerini beklediğimiz arkadaşlarımız dan maalesef kötü haber geldi. Haberi detaylandırarak iyice canınızı sıkmak istemiyorum.
Hepimizin başı sağolsun,Allah rahmet eylesin,mekanlarını cennet eylesin
Bu kadar insanız,çoğumuz belki de 3.Dünya Ülkeleri dahil motosiklet kullandık ve evimize sağsağlim döndük.Ne kadar acıdır ki bu iki dost,kendi Ülkelerinde adice öldürüldüler
Allah rahmet eylesin. Ancak konuya dair hiç bir bilgisi olmayan ben ne oldu bu insanları niçin kaybettik anlamış değilim. Haber portallarında da konuya ilişkin bir bilgi bulamadım. Bu üzücü duruma dair bilgi verilirse iyi olacak. Bu mübarek günlerde Allah'dan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin. Bu iğrençliği kim ya da kimler yaptıysa inşallah en kısa sürede bulunup en ağır cezayı alsınlar.
Allah rahmet eylesin.. orda hepimiz öldük... yolda susamış bir kuşu asfalta cıkmıs bir kaplumbağayı terkedilmiş bir yavru köpeği es geçemiyen güvenliklerini sağlamadan yoluna devam etmiyen motorcularız biz.. kime ne zararımız dokunur ki.. zaten trafik te ki umursamaz sürücü terörüyle uğrasıyoruz.. artık kendi ülkemizde güvenliğimiz yok.. içim acıyor dostlar.. bende farklı motosikletlerimle uzun seyahetlere cıkıyorum tek amacımız sürmek keşfetmek nasıl bir adiliktir bu... BAŞIMIZ SAĞOLSUN..