Enduroya geçme zamanıydı ve geçtim-Yeni motorum QY200

Artık enduroya geçmek zamanıydı ve ben de öyle yaparak Ramzey QY 200 aldım. xf125 e göre daha kıvrak, çukur tümseklerde daha sarsıntısız,düz yolda rahatsız edici,yokuş yukarı ise tam bir canavar. fakat alışık olmadığımdan mıdır nedir,yokuş yukarı taşlı, çukurlu yolda tümsek ya da çukura arka teker geldiği anda sanki bi an dönmüyor ve sonradan da aniden dönmeye başlıyor gibi geliyor. bunu bi soracağım.

neyse az önce yaptığım deneme sürüşünden bir kaç fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim:

Enduronuzu da aldınız tam oldu.:mrgreen: Hayırlı olsun güle güle kullanın.. Yeni gezilerinizi bekliyoruz

Hayırlı uğurlu olsun , motorunuzla kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun yusuf kardeş,güle güle kullan ama resimler yok olmuş.

Hayırlı uğurlu olsun yeni motorunuz. Nihayet gezilerinize uygun bir motosiklet sahibisiniz.

Fotolar bende de gözüküyor sorun yok. Bu arada bende motorsuzluktan kıvranıyorum, kafamda sizin aldığınız Ramzey'de var. Kullandıkça deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden kazasız belasız nice km.ler diliyorum. Artık daha güzel gezi fotoları bekleriz :)

Hayırlı olsun. Bende motor alıcam 600+cc ama halen karar veremedim enduromu racing sporttouringme.... :)

Teşekkürler. kullandıkça motor hakkındaki bilgileri sizinle paylaşırım.
bence herkes enduronun tadına bakmalı.
bu arada fotoğrafları göremeyenler şimdi görüyo mu, göremiyosa başka bir metod deneyim

Hocam hayırlı olsun, nice gezilere... :cat:

Not: Bende de resimler görünmüyor...

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Fotograflar image shack ta olan bi sorundan ötürü görünmemektedir sizinle alakası yoktur.

Hayırlı olsun yeni motorunuz. Imageshack üyelik sistemine geçmiş, resimleri görmek isteyenlerin üye olması gerekiyomuş artık. Ben de göremiyorum. Tinypic.com gibi alternatif sitelere resmi tekrar yükleyebilirseniz sevinirim:cat:

şimdi inşallah gözükür.

Artık enduroya geçmek zamanıydı ve ben de öyle yaparak Ramzey QY 200 aldım. xf125 e göre daha kıvrak, çukur tümseklerde daha sarsıntısız,düz yolda rahatsız edici,yokuş yukarı ise tam bir canavar. fakat alışık olmadığımdan mıdır nedir,yokuş yukarı taşlı, çukurlu yolda tümsek ya da çukura arka teker geldiği anda sanki bi an dönmüyor ve sonradan da aniden dönmeye başlıyor gibi geliyor. bunu bi soracağım.

neyse az önce yaptığım deneme sürüşünden bir kaç fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim:

bunda da gözükmezse sanırım sorun imageshack'tan kaynaklanıyor.
teşekkürler

imageshack artık üyelik olmayan kullanıcılara acık link sunmuyo bu yuzden uye olmanız lazım uye olursanız resimler sorunsuz goruntulenicektir.

yorum yapan herkese teşekkürler.
inşallah tinypic ile gözükür.
saygılar

ogfh5d.jpg

2iuusf8.jpg

Resimler son postta görünüyor.Motorunuzu güle güle, kazasız belasız kullanın.Bu motorların dişli zincir ve lastiklerine dikkat ederseniz uzun süre kullanabilirsiniz.Yeni motorunuzla mutluluklar :rendeer:

Gördüm şimdi çok güzel cidden. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar