Enduroya geçme zamanıydı ve geçtim-Yeni motorum QY200

tam tarzım ve istediğim motor tipii... sen şimdi dağdan bayırdan inmesin güle güe kullan..:mrgreen:

Hayırlı, uğurlu olsun, böyle bir motor lazımdı size zaten, bol keyifli geziler dilerim...:cat:

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim :rendeer:

Ben de Karadeniz'de otursam kullanacağı motor kesinlikle kros olurdu :)
Yeni motorunla kazasız güzel sürüşler dilerim

artık giremediğin dağ-tepe-kar kamayacak gibi gözüküyor..hayırlı olsun.. yeni motosikletinle güvenli eğlenceli sürüşler dilerim

fiyatını modelini bi açıklarmısınn bilgimiz olsun mümkünse...

teşekkürler. dağlar,tepeler, yaylalar zirveler beni bekliyor.bakalım bunla nerelere kadar çıkabileceğim.
saygılar

Hayırlı olsun kazasız belasız nice uzun yollarda engelleri aşmak nasip olur inşallah...

güle güle kullan kardes ama enduro degilbu cross motosiklet

sağolun. valla ben pek anlamam isimlerden ama forumda okudum kadarıyla bunlara enduro deniliyor. cross biraz daha özel makinelerle atlayıp zıplamayla yapılan bir tarz olarak göze çarpıyor yorumlardan.
neyse önemli değil ne olduğu. bu benim tarzım:cat:

Maceracı ruhuna uygun bir cross almışsın güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim. Çinlilerin arasında en iyi cross Ramzey'dir diye biliyorum.Daha önce benim bu tip cross kullanmışlığım vardır,asvaltta biraz rahatsız edicidir ama dağ bayır keçi gibi gider. Sık sık hemen her vidasını kontrol etmeni tavsiye ederim.Özellikle disk fren somunlarını,egzost bağlantılarını ve diğer somun ve vidalarını kontrol etmeyi ve kesinlikle ihmal etmemeni hatta mümkünse orijinal vida ve somunlarını değiştirip rondoleli somun kullanmanı tavsiye ederim.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Artık yaylalara çıkarken daha uygun bir motosikletle bize gördüklerinizi aktaracaksınız. Umarım memnun kalırsınız.

teşekkür ederim.
evet bunun bakımı biraz daha dikkat gerektiriyor sanırım.
herkese düşünceleri,yorumları,önerileri için teşekkür ederim.

Vaay sonunda aldın demek.Hayırlı olsun Yusuf. Kazasız belasız kullanman dilegiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar