enduro yardım

:salut:arkadaşlar abiler bende mondial 150 ut var ben bunun zincir gergisine yaptıysam randıman vermedi gergiyi orjinal oldım zamanla yaktı diyeceksinizki gene al ama 1 hafta dayanmı yo bana bi çare ne olur motor zevkim kalmadı :pr:

Zinciri olması gerekenden daha fazla gergin ayarlıyorsun büyük ihtimalle.Yeni gergi al ve tak.Zincir ayarını yaparken motorun üzerine birini oturttur.Bütün ağırlığını versin.Motor yüklü durumda iken zinciri ayar yap.Yüklü konumda ayar yaparken bile en az 2-3 santim aşağı yukarı boşluk olmalıdır unutma.
Zincirinde yeteri kadar boşluk olmazsa yüklü durumda iken zincir tam gergin hale gelir.
Birde arkana artçı alıp bunun üstüne çukurlara girersen ya zinciri kopartıp ön dişliye dolayıp bloğu patlatırsın, yada komple arka maşayı zincirin olduğu sol tarafa doğru eğersin.Motorun arkası sola doğru döner.(Bir arkadaşın başına gelmişti.Zinciri gergin ayarlamış.Sert çukura girmiş ve motorun arkası sola doğu eğilmişti).

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önce bir tanışma başlığı açsaydın millet seni bir tanısaydı
road a katılıyorum aynen dediğini uygula

mterayes26 evet zincir sakırtısı var ben motorun arka sısmını kaldır dım orjinalinden 4cm falan ozaman catallan zincir zıtlaştı catal altta kaldı zincir yukarı çık tı ama bu hondalarda zincir gergisi varyta yaylı ondan bulsam büyük bi ihtimal işimi görür sizin görüşünüz bisikletgibi zincir atıyo motor kafayıyiyecem ya endurosu olan yok mu eklesin beni ne olur [email protected] lütfen büyüz den motordan soğudum yalvarırım yar dım

yorumlarınız için saolun resim koymasını bilsem size daha iyi izza ederdim herkezden genede ALLAH razı olsun tekerinize taş deymesin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar