Enduro sevenler cevaplarsanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha TDM 900!!at gibi makina...:cat:

Arkadaş sivastaymış sanırım. Sivasta arazi bol dağ tepe ne ararsan var. Kros ve enduroya yatkın bir memleket. Bence arkadaşa gerçek bir enduro lazım (endurodan pek anlamam) Hem şehir içi (asfalt zemin) hem şehir dışında ve dağ tepe gide bilecek üstelik ufak tefek sorunlar dışında büyük sorun çıkarmayacak bir enduro sormuş sanırım. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yamaha xt 125 çok hoşuma gidiyo fazla büyüğünde gözüm yok..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla bu işin sonu yok ki. Önce xt125 hoşuna gider sonra xt660. Sonra varadero..:mrgreen: Ha bi de anadan ters doğanlar var 600 lükle başlarlar.. :queen: Dua et onlardan değilsin.. :cherry:

sağolasın çocukluğum yokluk içinde geçti (halen öyleyim) şimdilik hussarla idare ediyoz ayağımı yerden kessin diye aldım(2.el) ama aklımda hep 125cc kros var fazlasında gözüm yok..

kazasız sürüşler..

diğer motorları bilemem ama çok yönlü, belki de en yüksek performanslı ve taş gibi de sağlam olduğunu test ettiğim Suzuki V-Strom DL 650'nin beni kesinlikle mahcup etmeyeceğinden eminim...:cat:

v- strom bir enduro degildir..arkadasim..simdi en iyi enduro kullanacagin yere gore degisir..eger evladiyelik bir enduro istersen special bir ktm al derim..ama yuksek tabii enduroda kullanan kisinin boyu cok onemlidir cunku motora hakimiyet enduroda on plandadir oncelikle bunlari belirtmelisin..bence sehir icin transalp..tek gecerim arkadasin biri africa twin demis ama bu motor uretimden kalkti hemde galiba 5~8 sene oluyor..

''prometheus'' abi teşekkürler ilgin için, düşündüğüm; şehirde pek kullanmak değil ama bi şehirden yakın bir şehirdeki bir dağa zorlanmadan gitmek ve çıkmak istiyorum.Yani şehirler arası yolda römorka ihtiyaç duymadan ulaşım ama dağdada beni yarı yolda indirmeyecek ...

Arkadaş sivastaymış sanırım. Sivasta arazi bol dağ tepe ne ararsan var. Kros ve enduroya yatkın bir memleket. Bence arkadaşa gerçek bir enduro lazım (endurodan pek anlamam) Hem şehir içi (asfalt zemin) hem şehir dışında ve dağ tepe gide bilecek üstelik ufak tefek sorunlar dışında büyük sorun çıkarmayacak bir enduro sormuş sanırım. :rendeer:

aynen budur abiii...teşekkürler...

Son düzenleme:
XT600, XT660, KLR650 sana göre motorlar. Atlama zıplama gibi şeyler bekleme ağırlar çünkü. Ancak patikalarda seni üzmezler, uzun yolda da sık sık mola vermen gerekmeden yolculuk yapabilirsin.

XT600, XT660, KLR650 sana göre motorlar. Atlama zıplama gibi şeyler bekleme ağırlar çünkü. Ancak patikalarda seni üzmezler, uzun yolda da sık sık mola vermen gerekmeden yolculuk yapabilirsin.

hadi ordan :p Capomu sandın sen bunları :p Atlama zıplama bekleyebilirsin arkadaşım :p

KLE 500 de iyidir hacmine göre ama senin motor konusunda tecrüben birikimin varmı önce onları bilmek lazım

selam.prometheus a katılıyorum bende.xt600,tt600,klr650, bu motorlar işini fazlasıyla görür...ben şahsen xt600 kullanıyorum ve ava gidiyorum. kendin vur kendin pişir kendin ye..:p ne camur ne kara kış.nede dik yamaclar..usdatın dediği gibi ağar makinalar.atlama zıplama yapamassın.tıkır tıkır kemire kemire cıkar istediğin yere..yolda koymaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende hoplayıp zıplamak istiyorum..

yamaha xt125..

ariba ariba andela andela yeppa yeppa..(speedy gonzales)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar