endurocu değilim ama nedense aklımda KTM kalmış
sana tek yardım edebilecek Prometheus tur
hoşgeldin bu arada foruma :cat:
diğer motorları bilemem ama çok yönlü, belki de en yüksek performanslı ve taş gibi de sağlam olduğunu test ettiğim Suzuki V-Strom DL 650'nin beni kesinlikle mahcup etmeyeceğinden eminim...:cat:
Biz yardım edemeyiz mi diyorsun?.....:cat::cat::cat::cat:
Bence en sağlam enduro AFRİKA TWİN... Ktm de neymiş?.....r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
Dünyanın en sağlam, arıza vermeyen enduro motorları, motor hacmi orta sınıf ve yüksek sınıf olarak nedir?(markası modeli niçini).iki isim verebilirmiyiz.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Sabrına hayranım pro
Şimdi arkadaş gelmiş üye olmuş siparişini vermiş sağolsun site ahallisi de siparişi az çok hazırlamış ( birkısmıda benım gibi hoşlanmıyor bu tip topiclerden ve sessiz kalıyor ) şimdi o arkadaş gelip okuyup kararını verecek yada veremeyip yeni bir marka model polemiği ve durmadan büyüyen topic kirliliğine bir ek daha.
Şimdi bu tür sitelerdeki işin özü ana teması motosiklet olan birleşimlerle ortak eğlencelere katılmak ortak sorunlara çözüm bulmak ve motorla alakalı gündemi takip etmek ise
Konu ile alakalı bilmemkaçyüzüncü topici açan bu arkadaşı ( ve benzeri kullanıcıları ) neden modlar uyarıp yönlendirmez de kirliliğe ortak olur diye düşündüm.
sana tek yardım edebilecek Prometheus tur
hoşgeldin bu arada foruma :cat:
illa herseye muhalefet olmak zorundamısınız emin ol o soru soran arkadaslrdn cok senin gbi bole cvp vermek vya susmak yerine muhalefet olanlar dikkat cekio:farao::farao::farao:
Sabrına hayranım pro
Şimdi arkadaş gelmiş üye olmuş siparişini vermiş sağolsun site ahallisi de siparişi az çok hazırlamış ( birkısmıda benım gibi hoşlanmıyor bu tip topiclerden ve sessiz kalıyor ) şimdi o arkadaş gelip okuyup kararını verecek yada veremeyip yeni bir marka model polemiği ve durmadan büyüyen topic kirliliğine bir ek daha.
Şimdi bu tür sitelerdeki işin özü ana teması motosiklet olan birleşimlerle ortak eğlencelere katılmak ortak sorunlara çözüm bulmak ve motorla alakalı gündemi takip etmek ise
Konu ile alakalı bilmemkaçyüzüncü topici açan bu arkadaşı ( ve benzeri kullanıcıları ) neden modlar uyarıp yönlendirmez de kirliliğe ortak olur diye düşündüm.